Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KIM30 написав:Квесторе_поверніться, а ліміти на зняття готівки з поточного якісь є зараз?
Нема. Якщо треба зняти більше 50000 треба письмово замовити в тому відділенні де будете знімати за 3 робочі дні....якщо не помиляюсь. А чого шановний Представник РС сачкує .....я тут можу такого наконсультувати.
хуторянка написав:когда(какого числа) я смогу получить его
Пункт 3.5 "Условий размещения вкладов" гласит:
3.5. Якщо в місяці відсутнє число, що відповідає даті, в яку повинна бути здійснена виплата процентів/Суми Вкладу, або така дата припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, що визначений відповідно до чинного законодавства України, то виплата процентів/Суми Вкладуздійснюється в наступний робочий день.
3.5. Якщо в місяці відсутнє число, що відповідає даті, в яку повинна бути здійснена виплата процентів/Суми Вкладу, або така дата припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, що визначений відповідно до чинного законодавства України, то виплата процентів/Суми Вкладуздійснюється в наступний робочий день.
Lost написав:попытался подвязать MasterCard к MoneySend - выскакиевает ошибка:
http://fotohost.org/images/a14ab75a-60kB.jpg контакт центр говорит - мол да, есть проблемы, пробуйте позже... у кого нить сие чудо действо сегодня получалось? оно вообще работает или это чтобы отстали?!? привязать можно к любой MasterCard Русского стандарта или только БВК? Support BRS, что там с переводами?
Получилось на прошлой неделе. Можно к любой. Была раньше ошибка, но другая.
Doda написав:Незабаром закінчується депозит "Максимум+",невелика сума в грн., пролонгацію відмінено, тіло і відсотки мають впасти на поточний рахунок. Запитання: 1.Чи можна в цей же день забрати готівку з будь-якого відділення, чи тільки з того, в якому відкривав? 2.Коли кошти стануть доступні в інтернет-банку?
1. Можна забрати в любому. Великі суми краще замовити заздалегідь. Можна дзвінком в відділення. Надійніше письмовою цидулою. 2. В ІБ доступні зранку. 3. В відділення де будете знімати повинні переслати зразок підпису з відділення де оформляли депо.
А комиссии нет, если придется снимать наличку через кассу (сберсчет-Украина)?
Lost написав:Support BRS, недавно завел себе Вашу кобрендовую кредитную карту (Фокстрот)- и в итоге третий месяц не могу ее воспользоваться по назначению! Хотя бы по этим картам дайте пользоваться кредитным лимитом...
да ну о чем вы просите ?)..."банк сделал упор на потребительское кредитование "... а всем кому оформил кредитные карты оставил право ПЛАТИТЬ АБОНПЛАТУ..БЕЗ ПРАВА ПОЛЬЗОВАНИЯ - ПРОФИТ !