|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 20 вер, 2012 15:32
tatop написав: gvch написав:Сегодня появилось на странице входа в Интернет-Банк: НОВАЯ УСЛУГА! Моментальное пополнение платежных карт VISA Банка Русский Стандарт c платежных карт VISA, эмитированных любым украинским банком Пользователи интернет-банка получили уникальную возможность оперативно переводить средства с карт Visa, эмитированных любым украинским банком, на карты Visa Банка Русский Стандарт. После обработки транзакции денежные средства в считанные минуты поступают на выбранную Вами карту Visa Банка Русский Стандарт и могут быть использованы держателем карты для осуществления адресных межбанковских платежей, переводов между собственными счетами, погашения кредитов, размещения и пополнения депозитов, выполнения платежей в пользу более чем 270 компаний без комиссий и осуществления других финансовых операций, доступных в интернет-банке.
І всього за 4,9 грн за платїж. Цю послугу на цій гілці вже рекламували. 
вот именно ..банк ГДЕ ОБЕЩАННОЕ РЕШЕНИЕ БЕСПЛАТНОГО ПОПОЛНЕНИЯ КАРТ БАНКА ?? 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 вер, 2012 16:11
-VICTOR-, з поточного Дельти на Весь банк в кишені безплатно із ІБ Дельти, але пару годин слід почекати. А ось з Чарівного чи Золотого (той що віза не чіповий) на Весь банк в кишені із ІБ Руського Стандарту за 4,9 грн. Але гроші на картці миттєво. Плата за оперативність.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 16:41
tatop написав:-VICTOR-, з поточного Дельти на Весь банк в кишені безплатно із ІБ Дельти, але пару годин слід почекати. А ось з Чарівного чи Золотого (той що віза не чіповий) на Весь банк в кишені із ІБ Руського Стандарту за 4,9 грн. Але гроші на картці миттєво. Плата за оперативність.
як користуватись инет-банкінгом я знаю..)) мова про послугу поповнення карт віза Російського Стандарту будь-якими картами віза українських банків..)) і обіцяно було вирішити це питання , в тому плані що ця послуга буде таки безкоштовна для власників карт Росйськьго Стандарту:wink:
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 вер, 2012 16:56
-VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, з поточного Дельти на Весь банк в кишені безплатно із ІБ Дельти, але пару годин слід почекати. А ось з Чарівного чи Золотого (той що віза не чіповий) на Весь банк в кишені із ІБ Руського Стандарту за 4,9 грн. Але гроші на картці миттєво. Плата за оперативність.
як користуватись инет-банкінгом я знаю..)) мова про послугу поповнення карт віза Російського Стандарту будь-якими картами віза українських банків..)) і обіцяно було вирішити це питання , в тому плані що ця послуга буде таки безкоштовна для власників карт Росйськьго Стандарту:wink:
Так я зовсім не вчу Вас. А безплатно також одобрямс.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 17:03
підняли % по долару на рік максимум 9,75 з лояльністю 10 продовжимо відносини 
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 17:09
Представники банку. По депо з щомісячною виплатою відсотків Ви відстаєте від ринку. Дельта 26,25%. Ідея 26%. Платинум 25,5%. Тут вже Ваші 26% з виплптою в кінці не є конкурентними. Щоб гривню не винесли - дійте.
Востаннє редагувалось tatop в Чет 20 вер, 2012 17:10, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 17:10
Viz написав:на рік максимум 9,75 з лояльністю 10
хо, навіть з поповненням...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 17:10
chipmunk написав: Viz написав:на рік максимум 9,75 з лояльністю 10
хо, навіть з поповненням...
Тут одобрямс.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 вер, 2012 17:16
tatop написав: -VICTOR- написав: tatop написав:-VICTOR-, з поточного Дельти на Весь банк в кишені безплатно із ІБ Дельти, але пару годин слід почекати. А ось з Чарівного чи Золотого (той що віза не чіповий) на Весь банк в кишені із ІБ Руського Стандарту за 4,9 грн. Але гроші на картці миттєво. Плата за оперативність.
Так я зовсім не вчу Вас. А безплатно також одобрямс.
)) та все гаразд...я просто розглядаю можливість поповнення з карти на карту - як окремий канал для потоку коштів через систему Віза, а інет-банкінг то само собою . 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 вер, 2012 08:14
А кто-нибудь уже воспользовался этой новой услугой: "Моментальное пополнение платежных карт VISA Банка Русский Стандарт c платежных карт VISA, эмитированных любым украинским банком"? Я недавно по своим делам звонил на vip-линию Дельты и заодно спросил о пресловутом "коде авторизации". Дэвушка не только не знала, но и вообще вопрос не поняла. А я, естественно, не мог ей разъяснить. Слишком уж усложнено в РС, в Альфе гораздо проще, хотя там и снимают 1%.
-
olmss
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
|