Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Хфарсику потрібна диверсификация: - деньги юриков -менее 5% - кредиты в валюте юрики + физики - 0 %. Хфарсик мега-супер-сберегательный банк (более 90%- физики).Малейший затор в этом сегменте - и все.
Хфарсику потрібна диверсификация: - деньги юриков -менее 5% - кредиты в валюте юрики + физики - 0 %. Хфарсик мега-супер-сберегательный банк (более 90%- физики).Малейший затор в этом сегменте - и все.
Де Ви цю цифірь взяли 90%? Рахував за 3 квартал було 65%...це звичайно багатенько. Але Руський Стандарт в Московії на спаді, грошей нема. Та й Дорош он каже що докапіталізовувати банчик в Московії треба. Тах що не знижувати а піднімати % по депо в банчику потрібно.
Квесторе_поверніться написав:не знижувати а піднімати % по депо в банчику потрібно
народ то уже обученный, ПТБ тому пример, при повышении % ставок сразу сбегать начинает, предчувствуя ввод ВА. А так, всё чинно и красиво, в тренде рынка. Только при заторе (с) всем не хватит свободной полосы для движения.
Тихон написав:Хфарсику потрібна диверсификация: - деньги юриков -менее 5% - кредиты в валюте юрики + физики - 0 %. Хфарсик мега-супер-сберегательный банк (более 90%- физики).Малейший затор в этом сегменте - и все.
Де Ви цю цифірь взяли 90%? Рахував за 3 квартал було 65%...це звичайно багатенько. Але Руський Стандарт в Московії на спаді, грошей нема. Та й Дорош он каже що докапіталізовувати банчик в Московії треба. Тах що не знижувати а піднімати % по депо в банчику потрібно.
Сайт НБУ отчетность банков за 3 квартал https://bank.gov.ua/ А там записано : а)вклады -всего 1.000 697 в т.ч. физики 958 694 в т.ч. в валюте экв. 144 521 юрики 42 003 в т.ч. экв. в валюте 5 458
вклады на вимогу физики 77 351 б)кредиты всего 1.073 620 в т.ч. физики 1.056 233 юрики 17 387 Кредиты в валюте физики и юрики - НОЛЬ
Вот и выходит даже не 90,а 95 % сберегательности. Ликвидность и мгновенная Н4 ,и поточная Н5 пока в норме. Но остается вопрос : а зачем им доллары ?Ответов несколько,от дани Тарико-сану,до оплаты выходящим из банка.
Варто добре подумати ніж розміщати депо , це найгірший банк по обслуговуванню ,але з диким бажанням намахати клієнта. Багато хто з клієнтів памятає як цей "банк" познімав усім клієнтам ліміти з кредиток і водив за ніс протягом року розповідаючи що ось ось все запрацює , а ціль наглої брехні була тільки одна , поки простаки чекають чогось-то стригти з них плату за користування тим самим лімітом котрого нема А плата була 150-500 грн залежить від класу карти...тому наперсточники у цьому банку . а не банкіри. Ще один приклад , я уже розповідав , але нажаль видаляються повідомлення , ну але я повторюсь - не так давно надійшло повідомлення від керівника комплаендс-котролю Ковтун Андрія , який пізніше ще й спілкувався зі мною у вкрай недружелюбній формі . Питання було пояснити для чого я користуюсь переказами по СЄП , бачите вони не вбачають економічного смислу і т.д. бла-бла-бла . Я у відповідь надав платіжних документів на півмільйона гривень які показують походження коштів , але цього їм здалось недостатньо...з тону розмови я зрозумів ,що суть не в претензіях до моєї діяльності , а до мене особисто і маю підстави вважати що до таких дій причетний представник банку на гілці , яка намагається відбілити репутацію банку , яку до речі він собі сам створив вкрай негативними діями по відношенню до клієнтів. Тепер до суті моєї діяності - користуюсь(користувався) Ощадним рахунков і БВК . Депозитів я тут не відкриваю з тих пір як цей "банк" в один момент перевів депозити з поповненням у інший тип-без поповнення , має право, але я також маю право тепер розміщатись де інде ). Отже моя діяльність полягала в надходжені коштів по СЄП і оплати рахунків по інших банках(теж СЄП) , тобто усе надто прозоро . Кошти винятково від фіз.осіб мої і моєї сімЇ , ніяких юриків. Я надав письмово пояснення , давав як вище казав платіжок на пів мільйона гривень...результат заблокована БВК ну не (кашель Лаврова ?) по БВК не було операцій, ніколи кошти не знімались , усі операції через СЄП з Ощадного. Тому я рекомендую як би не сталось так як з нашим колегою Імпрінтером -заблоковані рахунки по надуманим претензіям і блок власних коштів , з того що я наводжу з власного досвіду з Форвардом - такий сценарій можливий з майже 100% гарантією - робіть висновки. А колись я тут тримав коштів під фонд , користувався іншими послугами , але то був інший банк , тепер це не банк то вкрай ризикована контора ,де офіційний представник замість того щоб працювати в плані покращення стосунків з клієнтами і усуненні недоліків у роботі банку, пробує звести рахунки "грязними методами" з тими з клієнтів яких не влаштовує той стан до якого скотився цей банк . Хочу ще зазначити ,що до персоналу відділень немаю жодних претензій.
Не знаю на щастя чи на жаль, але я з Вами повністю погоджуюсь. Це дійсно найгірший банк в Україні не лише по обслуговуванню ,але й з диким бажанням намахати клієнта. Суджу по одному з відділень у Києві. Весь час міняються керівники і у кожного одне бажання на..бати клієнтів. Не розумію, чому банк країни окупанта досі працює в нашій державі. А хто несе туди кошти на депозити - це зрадники, які підтимують ворога, що вбиває наших громадян.
На днях полностью вышел валютой из банка, все на уровне, сами заранее позвонили, сразу же и деньги заказал. Сюда теперь разве что гривной на 3мес до лета.
Интересуют условия акции "двойной процент". Ранее под нее подпадали только некоторые дебетовые карты (с ежемесячной платой), но сейчас на сайте это не уточняется. У меня есть дебетовая "Банк в кармане", если я оформлю депозит - можно ли её подключить под это предложение?