Та нічого там немає цікавого, будівництво - спад, хімія - спад.
Ні, враховуючи вищесказане.....та Ви й самі бачу не ризикнули.
|
|
![]() ..да усе дуже просто..нічим йому там "грунтувати" і вся його риторика на сьогодні пояснюється "місцем перебування " тобто в валюті.. , а гривневі інструменти дозволяють на разі мати не менше ніж 2.5 рази більший прибуток..як тільки козак перевернеться в гривню він змінить риторику...)) ото і увесь секрет полішенеля... названі банки займаються класичним роздрібним кредитуванням ..їх ставки для них цілком прийнятні..трішки виліз Платінум..але на 3міс. тільки..-це ситуативне , для мене завжди найкращими були банки , які не мають ніякого іншого бізнесу , а від так і не несуть великих загроз пов"язаних з успішністтю іншого бізнесу власника і можливих рейдерських атак...і про УФС..особисто для мене вкрай ризикована банка ..де від успішності бізнесу залежить майже все , банк мікроскопічний - як тільки виникне загроза горілчаному бізнесу - можна вважати банки нема...крапка. ..і козаку ..особисто - не відмовляюсь від жодного слова сказаного вам на "байки про банки "..і наполягаю на тому ,що таки справжній патріот розділяє поняття країни і влади ,для мене сьогоднішня влада не є тою яку б я хотів бачити...але це не означає , що я буду прихильником тих , хто горлає на кожному кроці про девал ..ніби зазиває його до нас..діючи по принципу -що погано владі то значить добре "патріоту "... а особливо коли я бачу всю нічемність такої позиції . яка грунтується тільки на бажанні нагрітись на девальвації - то про який тут патріотизм мова ???? тому не потрібно було горлати "Гарбуз давай девал " то була остання капля мого терпіння. ..все сказане ніяк не означає ,що нема ризиків і значних для країни і фінансової системи...але потрібно пам"ятати що девал..а якщо глибокий - це дуже небезпечно для всіх..і наслідки страшні...як для економіки так і для фінансової системи..я надіюсь , ..майже впевнений..(тому що нема іншого вирішення ) що влада таки домовиться з МВФ...а потім таки буде вирішувати газове питання...воно на мою думку зараз (по деклараціях і намірах ) рухається в потрібному напрямку .маю надію ,що як тільки буде домовленість з МВФ..можна буде говорити про стабілізацію ситуації.. Думаю просідання курсу буде , але в такому випадку не значне , чого нам усім і бажаю . ![]() Re: Руский Стандарта он нас обиделся, что вы такое высказали, а я вас поддержала, хотя я считаю что патриот, тот кто защищает государство и ее основные символы как страны - гимн, герб, флаг; гордость за наш народ в целом, денежные знаки и национальные устои ![]()
![]()
![]() Re: Руский СтандартНе нахожу этот банк в списке АУБ, а хочется посмотреть его показатели. Или он там как-то иначе назван?
![]() Re: Руский Стандартставка никакая, нет комиссии и ограничений Преимущества — выплата процентов ежемесячно; — возможность ежемесячной капитализации вкладов; — возможность пополнения; • Участие в программе лояльности • Автоматическое продление срока вклада • Выбор способа выплаты вклада и процентов • Минимальная сумма вклада Выплата процентов: Проценты перечисляются ежемесячно или капитализируются по выбору вкладчика. Они могут выплачиваться вкладчику, что сделает их доступными для использования, или поступать на счет вклада — в этом случае они прибавляются к сумме вклада, увеличивая ее Пополнение: В течение срока вклада возможно внесение дополнительных взносов. Пролонгация: По выбору к вкладу может быть бесплатно подключена услуга автопролонгации . При подключении услуги нет необходимости, для продления срока размещения депозита, приходить в отделение Банка. Доход по вкладу: Процентная ставка зависит от суммы, срока и способа оформления вклада. Платежная карта и интернет банк в подарок: Каждый вкладчик при оформлении вклада в отделении может бесплатно получить банковскую карту «Банк в кармане» международной платежной системы Visa Electron. .
|
|