Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Як варіант, колега піднатужився і використав не просто депо-продукт, а ще якусь програму лояльності в Форварді наприклад дають ++ на день народження а ще можуть додати за жирний вклад https://minfin.com.ua/ua/deposits/artic ... chni-sumi/
чи за пенсійне посвідчення чи за з-п проект чи за ще щось
так то воно так, але банка, що присутня в 2-3 містах це ... ну ви розумієте
Хороша це як і як довго ще буде? Є ІБ в них, яка взагалі в них архітектура, чи той, інфраструктура, входи/виходи, СЕП і р2р в яку ціну?
У вас шо, интернета нету? https://www.zemcap.com/ru/depozity.html По окончании акции у них всегда идёт следующая акция , но эта очень жирная - в подарок 1000 грн.
kreuz написав:Не бачу сенсу сумувати за минулим. Я ж шукаю вхід тут і зараз, бо не маю тих стовпчиків, що є у Вас. Тому 18% то певно єдиний доступний максимум,
прямо зараз зайшов в ІБ Форварда, глянув % по депошкам
максимум, що пропонує банк на моменті -
18.25% 180 днів Вигідний ++++ але, мін сума - 180 000 Цікаво, що наразі триває акція "вікдрий депозит із карти іншого банку" теоретично можна ще +0.5 "заіметь" до цієї ставки пробуйте
як на мене - це останній вагон швидко рушаючого поїзда (адже всі в усі тримають на мушці ціль обліковки НБУ?) - 8..9% при такій ставці 18+ буде солодка еротична мрія
Так, я бачив, але на 180кгрн з картки іншого банку, це як? Де я такі ліміти можу встановити, Альфа не знаю точно, Монька наче лише 60к, навіть не знаю, хто ще. Та й депо лише на 180 днів, а влітку це та ще задача, гривні прилаштувати, тим більше в мене літні вже є...
jay2004 написав: Так саме він, до літа 2020 - 19% наразі.
Как так? он же был трёхмесячным с пролонгацией на такой же срок
Логічне мислення + наявність брата, свата, жінки, кума і т.д. + своєчасне забиття стовпчиків
Вы или брешете или врёте , какие стопчики если депо только на три месяца и пролонгация на такой же срок но по новой ставке , с 15.04.19. этот вклад не открывается.
Vadim V написав:Вы или брешете или врёте , какие стопчики если депо только на три месяца и пролонгация на такой же срок но по новой ставке , с 15.04.19. этот вклад не открывается.
jay2004 написав:Логічне мислення + наявність брата, свата, жінки, кума і т.д. + своєчасне забиття стовпчиків
Вы или брешете или врёте , какие стопчики если депо только на три месяца и пролонгация на такой же срок но по новой ставке , с 15.04.19. этот вклад не открывается.
там было четыре пролонгации, по три месяца. сейчас у всех сеятелей 19% на последние три месяца
Vadim V написав:Вы или брешете или врёте , какие стопчики если депо только на три месяца и пролонгация на такой же срок но по новой ставке , с 15.04.19. этот вклад не открывается.
Что не так? Кто наоткрывал Прибуткових в свое время, уже вырастил их до ставки 19%, пополняются прекрасно
Что не так? Кто наоткрывал Прибуткових в свое время, уже вырастил их до ставки 19%, пополняются прекрасно
jay2004 написав:
ingtrans написав:
Vadim V написав:Как название депозита?
Наверное Прибутковий, но его давно нет.
Так саме він, до літа 2020 - 19% наразі.
Вот эта брехня(подчёркнутое) , поэтому и остальное вызвало не доверие.