Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kharkiver написав:І звідки інформація про цю акцію? Бо на сайті банку я не можу знайти жодної згадки, у переліку акційних пропозиція вона відсутня.
Вона десь там захована серед КоКокарти.
Перерив усі коко-крати, нічого не знайшов. До речі, мені телефонував співробітник банку з приводу цієї акції, сказав, що вся інформація є на сайті, але знайти нічого не вдається. Якась слизька пропозиція від банку...
kharkiver написав:Там не сказано, що це саме вклад "Онлайн".
На 0800301003 передзвонити. Завтра в відділенні уточнити і попросити щоб роздрукували умови аХції бонус і пидписали кожну сторінку...а вже після цього приймати виважене рішення.
kharkiver написав:І звідки інформація про цю акцію? Бо на сайті банку я не можу знайти жодної згадки, у переліку акційних пропозиція вона відсутня.
Вона десь там захована серед КоКокарти.
Перерив усі коко-крати, нічого не знайшов. До речі, мені телефонував співробітник банку з приводу цієї акції, сказав, що вся інформація є на сайті, але знайти нічого не вдається. Якась слизька пропозиція від банку...
ukrprom2014 написав:Как думаете, с 15К на КОКО-дебитке снять 170 грн. лучше завтра до обеда, или они % в воскресенье закинут на счет?
Они однозначно проведут выплату % по балансу 29 января. Даже не сумлевайтесь. Даже если суммы вы увидите только в субботу ночью - проводка будет 29 числом. Поэтому переводить надо завтра 100%