|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:02
MASolomko написав:Это официальный представитель банка здесь. В мобильной версии форума это никак не заметить, но в веб-версии — сообщения выделены на другом фоне. Администрация следят за темами, чтобы неизвестно кто не занимался вопросами поддержки и сопровождения.
Я в курсе. И в телефоне я сижу в полной версии. Другое дело, что я не хочу светить всем подряд себя и свои данные. И толку от того, что они там что-то посмотрят? Сотрудник банка разве виноват, что ему каждый день ставят в служебные обязанности прозванивать всех подряд? Я написал претензию, а представитель, если хочет, пусть передаёт куда надо. С такими методами работы банк уже начинает напрягать. Жена тоже постоянно жалуется, что ей постоянно наяривают. Так ещё одно и то же постоянно - "кредит наличными не желаете, депозит не хотите, а почему"? Буду добавлять в ЧС, уже достали просто, почти каждый день задрачивают.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:04
greenozon написав:rosstikf співчуваю, дурна ситуйовіна я б на вашому місці зразу заблокував картку в ІБ і так - позвонив в гарячку як варіант - може який шкідливий додаток попав на ваш телефон і крав дані
Я відразу як прийшло підтвердити платіж картку заблокував але там вже на неї було 2400 грн. Мене найбільше цікаво як прийшов ці 3 платежа на таку сумму без ніякого підтвердження. Заявку на гарячу лінію залишив казали будуть розглядати завтра напевно піду в поліцію піду писати заяву.
-
rosstikf
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:18
rosstikf написав: greenozon написав:rosstikf співчуваю, дурна ситуйовіна я б на вашому місці зразу заблокував картку в ІБ і так - позвонив в гарячку як варіант - може який шкідливий додаток попав на ваш телефон і крав дані
Я відразу як прийшло підтвердити платіж картку заблокував але там вже на неї було 2400 грн. Мене найбільше цікаво як прийшов ці 3 платежа на таку сумму без ніякого підтвердження. Заявку на гарячу лінію залишив казали будуть розглядати завтра напевно піду в поліцію піду писати заяву.
лимита на оплату стояли на интренте оплату? если стояли , то тогда карту вы засовывали в какие банкоматы или терминалы?? в родные или в прихвата или другие? могли скопировать из банкомата.
-
proftpd66
-
1
-
- Заблокований
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 240 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:27
proftpd66 написав:то тогда карту вы засовывали в какие банкоматы или терминалы?? в родные или в прихвата или другие?
ну написано же rosstikf написав:Питання як могли списати кошти карткою ніколи ні де не користувався і ні на якому сайті не платив нею картка була тільки для тримання залишку коштів
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:29
ingtrans написав: proftpd66 написав:то тогда карту вы засовывали в какие банкоматы или терминалы?? в родные или в прихвата или другие?
ну написано же rosstikf написав:Питання як могли списати кошти карткою ніколи ні де не користувався і ні на якому сайті не платив нею картка була тільки для тримання залишку коштів
может быть недоговаривают. Как ты спишешь с терминала тогда? логично что засовывал автор куда-то карту.
-
proftpd66
-
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:33
Тоже интерисует оплата налога на недвижимость - гараж. В прошлом году оплата была Сибом через некст, 1% комис, 4(5-1)% кб. Вот и думаю
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:35
proftpd66 написав: ingtrans написав: proftpd66 написав:то тогда карту вы засовывали в какие банкоматы или терминалы?? в родные или в прихвата или другие?
может быть недоговаривают. Как ты спишешь с терминала тогда? логично что засовывал автор куда-то карту.
а без термінала що не можна платити? дізнавшись 16 цифр + свв + дату
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:36
proftpd66 написав:Как ты спишешь с терминала тогда?
С какого терминала? Пополняли Vodafone через Easypay, если верить написанному.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:36
greenozon
лимит стоит по умолчанию 1000грн. Надо ждать автора. Менял ли он лимиты. И была ли операция по cvv или через терминал
-
proftpd66
-
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 01 лип, 2021 21:37
Карта була в банкоматі вставлена тільки один раз в січні 2020 при отримані для записі пин кода на чип. В 18 годині після того як прийшло 2 смс з кодом зайшов в додаток гроші на карті були і зайшов в ліміт і на всякий випадок постави 0 на видачу коштів та 0 на безготівкові розрахунки і вийшов з додатку. Більше нічого не приходили, в 20 годині прийшло в додатку підтвердження на списання езипей відкрив додаток і відхилив списання і побачив що вже були проведенні 3 платежа відразу заблокував картку і подзвонив в банк. В цей час ще прийшло повідомлення з кодом для зміни паролю і мене викінули з акаунта, потім відновив доступ поставив інший паролі і зайшов в додаток і побачив що смс інформування було виключено я назад включив. Бачив питання стосовно якщо була оплата десь картою, картка була тільки в монобанку для поповнення карти монобанк. Картою ніколи ніде не платив ні на яких сайтах карта була виключно для залишок на рахунку.
Востаннє редагувалось rosstikf в Чет 01 лип, 2021 21:40, всього редагувалось 1 раз.
-
rosstikf
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
|