|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 01 лип, 2021 17:42
Striker написав:Чуть ли не каждый день звонки от Форварда - то депозит, то кредит наличными. Уже начал сразу посылать и бросать трубку. Не нравится мне всё это. Вот эти обзвоны плюс частые проблемы с инет-банкингом. На всякий случай вывел часть денег на Про-Запас.
Мне тоже часто звонят, бывает по 7 раз на день, ведь не дозваниваются - добрые люди отметили их номера как спам и Гугл сам блокируют эти вызовы
-
Rimlyanin1
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 49 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:00
Rimlyanin1 написав:Striker написав:Чуть ли не каждый день звонки от Форварда - то депозит, то кредит наличными. Уже начал сразу посылать и бросать трубку. Не нравится мне всё это. Вот эти обзвоны плюс частые проблемы с инет-банкингом. На всякий случай вывел часть денег на Про-Запас.
Мне тоже часто звонят, бывает по 7 раз на день, ведь не дозваниваются - добрые люди отметили их номера как спам и Гугл сам блокируют эти вызовы
Мне также названивали по нескольку раз на день, добавил их номер в черный список. Вижу что вчера 5 заблокированных вызовов, 26 июня (в субботу!) 5 заблокированных, 25 июня - 5 заблокированных вызовов.
-
antey718
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:25
Злые вы все - мне на днях звонили с просьбой оценить, буду ли я рекомендовать банк. Я поставил высший балл  Я только Фагор в ЧС добавлял, но давно не беспокоит, гад...
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:45
С номера 044 3000106 звонит робобаба, очень настойчиво. Поэтому не занёс в черный список Но тоже звонит и отделение, узнаю по голосам, с предложениями кредита наличными. Лично наблюдал, как в отделении ведётся прозвон.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:55
lel написав:С номера 044 3000106 звонит робобаба, очень настойчиво. Поэтому не занёс в черный список Но тоже звонит и отделение, узнаю по голосам, с предложениями кредита наличными. Лично наблюдал, как в отделении ведётся прозвон.
так это все видели ) нашли чем хвастаться (с) я вот наблюдал как предлагали взять кредит наличными и потом в след месяце отказаться, им для плана, понимаешь, нужно
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 19:21
Это стало ясно еще в прошлом месяце.Форвард пока отдохнет от меня.сделаю 10 покупок и все.
-
korzviktor20
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 20:09
Striker написав:Извините, но я не буду светить свои персональные данные неизвестно кому на сайте.
Это официальный представитель банка здесь. В мобильной версии форума это никак не заметить, но в веб-версии — сообщения выделены на другом фоне. Администрация следят за темами, чтобы неизвестно кто не занимался вопросами поддержки и сопровождения.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 01 лип, 2021 20:54
Доброго вечора, у мене вкрали гроші з карти які мої подальші дії вперше з цим штовхнувся, на гарячу лінію дзвонив зафіксували заявку, відразу кажу картами користуюсь давно про безпеку знаю коди ніякі не давав. Кажу історію у мене карта коко дебит з 15000 залишок за помилки вибачайте у мене паніка. Сьогодні в 17 годині прийшло повідомлення від форварда Ваш код ххх код дійсний ххх. нікому код не давав ніхто не дзвонив щоб запитувати код потім через декілька хвилин знову приходить код на всякий випадок зайшов в форвард онлайн на андроиді гроші на місці були і на всякий випадок поставив ліміт по карті на видачу готівки і на оплату 0. Потім в 20 годині приходить щоб підтвердити платіж EasyPay*Vodafon і відповідно відхилив дивлюсь на рахунку у мене 2300 і там є проведені 3 платежі EasyPay*Vodafon на 4500, 4200, 4000, я карту відразу в додатку заблокував потім мені прийшло повідомлення від форварда підтвердження зміни паролю і код і мене викидає з додатку. Подзвонив на гарячу лінію оставив заяву про шахрайські дії. Відновив доступ і там побачив що смс інформування було відключено. Що маю далі робити відразу кажу коди нікому не давав, ніхто не дзвонив щоб запитувати коди, крім того підтвердження на оплату було тільки одне яке відхилив інших не було, фінансовий номер користуюсь виключно для банків. Питання як могли списати кошти карткою ніколи ні де не користувався і ні на якому сайті не платив нею картка була тільки для тримання залишку коштів.
-
rosstikf
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 20:57