Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
костас написав:Добрый день. Подскажите, пжл, сколько можно вывести с дебетки и пенсионки за день и за месяц с каждой и вцелом с форварда через мобильное приложение на карту др банка или счет. В отделении сказали до 100т с карты в день, а на гарячке только 50т в день. Заранее благодарен.
У них насколько я помню лимит вывода с рдной карты 50к. Соответственно 2 карты 100к
костас написав:На гарячке сказали еще что сепом бесплатно и безлимит
виводив так декілька разів. Часто буває, що СЕП не випускає на стадії "Отправить", якщо ділити суму на дрібніші. Спрацьовує нікому незрозумілий блок. ГЛ теж не може пояснити. Пробуйте одразу однією великою.
Пишут, на 18 мес. Базовая 11.25% с ежемес. выплатой, +0.5 за 100 тыщь.(переоформление, или предьява чека о снятии денех в другом банке). https://ubib.com.ua/private/deposits
Добрый вечер. Подскажите какую Макс сумму я могу перевести со своей дебетной/пенсионной карты другому клиенту Форвард банка через мобильное приложение: За раз? За день? За месяц?
Спасибо.
P.S. Поддержка написала: Одноразова транзакція на іншу карту - 14999грн в день стандартний ліміт складає 50000грн, але Ви можете збільшити добовий ліміт самостійно у Вашому особистому кабінеті
Шановні клієнти, повідомляємо вас, що з 12 листопада 2021 року будуть внесені зміни до тарифів по кредитним картковим продуктам, а саме: змінюється розмір тарифу «Плата за обслуговування кредитної заборгованості, стягується щомісячно».