|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 18 лют, 2009 00:03
Іванна написав:27 січня здійснила перевід $депозиту в інший банк, кожен день телефонувала в "Родовід" ( гроші не перекидали), 12 лютого написала заяву на імя в.о. і на другий день гроші пішли . Думаю, що коли б і далі лише телефонувала - то нічого не переводили.Заяву занести особисто, вам викличуть людину, яка зробить відмітку на вашому екземплярі.Почекайте кілька днів і до суду. Всього найкращого.
Наши вам поздравления!!
А образец заявы, можно у вас попросить!! 
-
AVA
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 00:26
В.О. Голови Правління ВАТ "РОДОВІД БАНК"
п. Єгоренко Дмитру Віталійовичу
01601, м.Київ. вул. Мєчникова, 2-а
Заява
Востаннє редагувалось Іванна в Сер 18 лют, 2009 13:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Іванна
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 09:45
А про аудит откуда информация? Ни одна аудиторская фирма об этом официально не заявила. Да и сам банк молчит, а уж если бы его проверяли аудиторы - вовсю трубил бы. Просто это весьма дорогостоящее удовольствие, а смысл - узнать что РОДОВИД неликвиден? Так владельцы и так об этом знают. 
Думаю перед тем как купить что-то его нужно изучить, не так ли?...А по-поводу ликвид не ликвид это детские разговоры. Надеюсь на ИСТИЛ, хотя те цифры что озвучены в пресе 700 млн. грн и 50 млн. у.е. неужели будет достаточно что бы востановить платежную ситуацию в банке???. Может есть сдесь знающие???
-
Bogdanua
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 10:03
Іванна написав:В.О. Голови Правління ВАТ "РОДОВІД БАНК" п. Єгоренко Дмитру Віталійовичу 01601, м.Київ. вул. Мєчникова, 2-а Заява б.)
Спасибо за заяву. Обязательно воспользуюсь.
-
perecichniy gromadianin
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 11:39
Как быстро Родовид выпускает платежную карточку ?
Сколько это стоит (Electron и Classic) ?
Делают-ли это в отделениях ?
-
Квінто
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 11:59
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 13:39
Іванна написав:В.О. Голови Правління ВАТ "РОДОВІД БАНК" п. Єгоренко Дмитру Віталійовичу 01601, м.Київ. вул. Мєчникова, 2-а Заява Я, -----п.і.б.--------------, вкладник ВАТ "РОДОВІД БАНК" за договором про строковий банківський вклад №------------------------ 2008року, що був заключений ( адреса, п.і.б.)
Якщо не секрет, скажіть будь ласка в якому банку Ви відкривали валютний рахунок і скільки % від суми Вам прийшлось заплатити за таку операцію. Чи справді можна переводити ВАЛЮТНІ кошти з карткового рахунку родовід банку на поточний рахунок іншого банку? Я звертався в Кредобанк, Прокредит банк ... мені сказали, що транзит коштів в межах України може здійснюватись тільки в національній валюті...
-
rbm_niko
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 13:48
Сьогодні зняв з картки visa electron 1000грн готівкою. Як тут вже писали, зараз більше не дають
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 13:52
У меня карточка "Козырная карта",остались не большие деньги - в банкомате денег не дали,хотя менеджер банка обещала ,что до 5000грн можно снимать ежедневно. Подъехал в магазин,и купил всякую ерунду - деньги списали,осталось 3 грн. Не гонитесь за наличкой!
-
barton
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2009 14:15
Один очень уважаемый Форумчанин написал в ветке "Банки... диагноз"
Адміністрацію я славлю, хоч тимчасову та свою!
Введено тимчасову адміністрацію у таких Банках: «Промінвестбанк», «Західінкомбанк», «Київ», «Причорномор‘я», «Укрпромбанк», «Надра», «Національний кредит».
Найближчим часом планується введення тимчасової адміністрації у наступних Банках: «Факторіал-банк», «Синтез», «Біг-енергія», БРР, «Арма», «Кредитпромбанк», «Класік», «Одеса-банк», «Фінансова ініціатива», «Капітал», «Земельний банк», «Дельта», «Родовід Банк», «Укргазбанк», «Фінанси і кредит».
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... &start=480
-
melania
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-