Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 182183184185186 ... 1243>
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 12:56

AYU написав:
zelenola написав: По закону, на те вклады, которые закончились до введения ВА, накладывается мораторий, и с них ничего не выдается. А вот те вклады, которые закончились во время действия ВА, должны выдавать. Для этого должны поставить на учет, и выплачивать в порядке очередности и наличия средств у банка.

В Укрпромбанке мораторием обложили все вклады. И чхать они хотели на закон. Я думаю в РОДОВИДе будет так же.

Не только в Укрпроме, в Трансбанке такая же ситуация...Возможно, и в других банках с ВА тоже.
Поэтому я и написала "по закону", а не "всем все выдадут" :lol: :lol:
zelenola

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 12:57

zelenola написав:
BuTeK написав:
a_sk написав:Если вы помните, если депо заканчивается во время действия ВА, он выплачивается вовремя (если есть деньги).

Если деньги уже на карточке (т.е. на текущем счету), особых новых проблем не вижу.
А где можно это уточнить? А то я не вижу разницы между депозитом который они мне не выдали еще и депозитом который закончится после введения ВА.

По закону, на те вклады, которые закончились до введения ВА, накладывается мораторий, и с них ничего не выдается. А вот те вклады, которые закончились во время действия ВА, должны выдавать. Для этого должны поставить на учет, и выплачивать в порядке очередности и наличия средств у банка.

Це в ідеалі. а реально мене поставили "на учет" в Укрпромбанку, але сестра, яка там працює. сказала що черга буде починатися з 21.07.2009г (дата закінчення мораторію)

Ситуація: в мене сьогодні(16.03.2009) дата повернення депозиту і сьогодні введено ТА. Питання для юрістів: в мене ТА введена до закінчення депо чи після?
happyk

Подякував: 3 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:01

AYU написав:
В Укрпромбанке мораторием обложили все вклады. И чхать они хотели на закон. Я думаю в РОДОВИДе будет так же.

пойти, что ли купить что-то, оплатив картой?
Заодно курс конвертации узнаю..
Или просто ждать с моря погоды?
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:03

ЕЛЕКТРОННА ПОШТА

Національний банк України Банкам України,
їх філіям,
Територіальним управлінням
Національного банку України
Департамент безвиїзного
банківського нагляду

№47-112/4839
13.03.09
Про призначення
в ВАТ «РОДОВІД БАНК»
тимчасової адміністрації

Департамент безвиїзного банківського нагляду Національного банку України (далі – Департамент) доводить до відома, що згідно з постановою Правління Національного банку України від 13.03.2009 № 138 в Відкритому акціонерному товаристві «РОДОВІД БАНК» (далі – Банк) з 16.03.2009 призначена тимчасова адміністрація строком на один рік.
Тимчасовим адміністратором Банку призначена фізична особа – незалежний експерт Мироненко Віктор Петрович.
З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану Банку уведений мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – з 16.03.2009 до 15.09.2009.
Враховуючи зазначене, банки-кореспонденти, які мають кореспондентські відносини з ВАТ «РОДОВІД БАНК», повинні здійснювати операції за кореспондентськими рахунками лише за підписом тимчасового адміністратора Мироненка Віктора Петровича або уповноважених ним осіб.

В.о. директора Департаменту
безвиїзного банківського нагляду О.В.Галабурда
скорпіон

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:09

justit написав:
AYU написав:

пойти, что ли купить что-то, оплатив картой?
Заодно курс конвертации узнаю..
Или просто ждать с моря погоды?

В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА. 100 гривень не зміг зняти, думаю що в магазинах також нею не рпозрахуюсь. О зараз піду перевірю. Які будуть варіанти що робити? ЯЧк в інших банках з ТА, якщо гроші з ДЕПОЗИТУ вже на карточці то можна знімати в межах лімімту чи ні? Якщо не помиляюсь в НАдрі можна. Але в родоводі останнім часом видали багато карточок до депозиту так що напевно якщо не всі, то більшість депозитів на карточках.
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:16

andriyl написав:
В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА.

Вибачте, це банкомат Вам "сказав" заблокована?
Я не пробував нею розраховуватись. лише перевірив баланс, вчора.

Якось можна узнати заблокована чи ні карта, не пробуючии купити за допомогою неї щось?
(в банк йти не хочеться, адже і так ясно, сунутись наприклад у Фокстрот, і на ккасі почути "заблокована" теж якось не хочеться :D
Востаннє редагувалось justit в Пон 16 бер, 2009 13:19, всього редагувалось 1 раз.
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:17

в банке ВА
100 грн снял без проблем
fince

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:21

fince написав:в банке ВА
100 грн снял без проблем

Де зняли в якому місті? Був у Львові у відділенні на Соборній нічого не дають, кажуть що заборонено поки що.
У банкоматі УКрсоц відповідь: Трансакція заблокована ВАшим банком. Розрахувався черезх ПОС на 20 грн тыльки що ыду дальше купляти не дуже потрыбны речі :lol:
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:22

justit написав:
andriyl написав:
В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА.

Вибачте, це банкомат Вам "сказав" заблокована?
Я не пробував нею розраховуватись. лише перевірив баланс, вчора.

Якось можна узнати заблокована чи ні карта, не пробуючии купити за допомогою неї щось?
(в банк йти не хочеться, адже і так ясно, сунутись наприклад у Фокстрот, і на ккасі почути "заблокована" теж якось не хочеться :D

тільки що розрахувався в дц
andriyl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 13:24

Ввели :(
BuTeK

#<1 ... 182183184185186 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему