|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 16 бер, 2009 12:56
AYU написав:zelenola написав: По закону, на те вклады, которые закончились до введения ВА, накладывается мораторий, и с них ничего не выдается. А вот те вклады, которые закончились во время действия ВА, должны выдавать. Для этого должны поставить на учет, и выплачивать в порядке очередности и наличия средств у банка.
В Укрпромбанке мораторием обложили все вклады. И чхать они хотели на закон. Я думаю в РОДОВИДе будет так же.
Не только в Укрпроме, в Трансбанке такая же ситуация...Возможно, и в других банках с ВА тоже.
Поэтому я и написала "по закону", а не "всем все выдадут" 
-
zelenola
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 12:57
zelenola написав:BuTeK написав:a_sk написав:Если вы помните, если депо заканчивается во время действия ВА, он выплачивается вовремя (если есть деньги).
Если деньги уже на карточке (т.е. на текущем счету), особых новых проблем не вижу.
А где можно это уточнить? А то я не вижу разницы между депозитом который они мне не выдали еще и депозитом который закончится после введения ВА.
По закону, на те вклады, которые закончились до введения ВА, накладывается мораторий, и с них ничего не выдается. А вот те вклады, которые закончились во время действия ВА, должны выдавать. Для этого должны поставить на учет, и выплачивать в порядке очередности и наличия средств у банка.
Це в ідеалі. а реально мене поставили "на учет" в Укрпромбанку, але сестра, яка там працює. сказала що черга буде починатися з 21.07.2009г (дата закінчення мораторію)
Ситуація: в мене сьогодні(16.03.2009) дата повернення депозиту і сьогодні введено ТА. Питання для юрістів: в мене ТА введена до закінчення депо чи після?
-
happyk
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:01
AYU написав: В Укрпромбанке мораторием обложили все вклады. И чхать они хотели на закон. Я думаю в РОДОВИДе будет так же.
пойти, что ли купить что-то, оплатив картой?
Заодно курс конвертации узнаю..
Или просто ждать с моря погоды?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:03
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА
Національний банк України Банкам України,
їх філіям,
Територіальним управлінням
Національного банку України
Департамент безвиїзного
банківського нагляду
№47-112/4839
13.03.09
Про призначення
в ВАТ «РОДОВІД БАНК»
тимчасової адміністрації
Департамент безвиїзного банківського нагляду Національного банку України (далі – Департамент) доводить до відома, що згідно з постановою Правління Національного банку України від 13.03.2009 № 138 в Відкритому акціонерному товаристві «РОДОВІД БАНК» (далі – Банк) з 16.03.2009 призначена тимчасова адміністрація строком на один рік.
Тимчасовим адміністратором Банку призначена фізична особа – незалежний експерт Мироненко Віктор Петрович.
З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану Банку уведений мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – з 16.03.2009 до 15.09.2009.
Враховуючи зазначене, банки-кореспонденти, які мають кореспондентські відносини з ВАТ «РОДОВІД БАНК», повинні здійснювати операції за кореспондентськими рахунками лише за підписом тимчасового адміністратора Мироненка Віктора Петровича або уповноважених ним осіб.
В.о. директора Департаменту
безвиїзного банківського нагляду О.В.Галабурда
-
скорпіон
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:09
justit написав:AYU написав: В Укрпромбанке мораторием обложили все вклады. И чхать они хотели на закон. Я думаю в РОДОВИДе будет так же.
пойти, что ли купить что-то, оплатив картой? Заодно курс конвертации узнаю.. Или просто ждать с моря погоды?
В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА. 100 гривень не зміг зняти, думаю що в магазинах також нею не рпозрахуюсь. О зараз піду перевірю. Які будуть варіанти що робити? ЯЧк в інших банках з ТА, якщо гроші з ДЕПОЗИТУ вже на карточці то можна знімати в межах лімімту чи ні? Якщо не помиляюсь в НАдрі можна. Але в родоводі останнім часом видали багато карточок до депозиту так що напевно якщо не всі, то більшість депозитів на карточках.
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:16
andriyl написав: В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА.
Вибачте, це банкомат Вам "сказав" заблокована?
Я не пробував нею розраховуватись. лише перевірив баланс, вчора.
Якось можна узнати заблокована чи ні карта, не пробуючии купити за допомогою неї щось?
(в банк йти не хочеться, адже і так ясно, сунутись наприклад у Фокстрот, і на ккасі почути "заблокована" теж якось не хочеться 
Востаннє редагувалось justit в Пон 16 бер, 2009 13:19, всього редагувалось 1 раз.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:17
в банке ВА
100 грн снял без проблем
-
fince
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:21
fince написав:в банке ВА 100 грн снял без проблем
Де зняли в якому місті? Був у Львові у відділенні на Соборній нічого не дають, кажуть що заборонено поки що.
У банкоматі УКрсоц відповідь: Трансакція заблокована ВАшим банком. Розрахувався черезх ПОС на 20 грн тыльки що ыду дальше купляти не дуже потрыбны речі 
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2009 13:22
justit написав:andriyl написав: В банку нічого не дають. Кажуть що ввели ТА. Добре що гроші перекинули на карточку бо депозит закінчився вчора, але Карточка ЗАБЛОКОВАНА.
Вибачте, це банкомат Вам "сказав" заблокована? Я не пробував нею розраховуватись. лише перевірив баланс, вчора. Якось можна узнати заблокована чи ні карта, не пробуючии купити за допомогою неї щось? (в банк йти не хочеться, адже і так ясно, сунутись наприклад у Фокстрот, і на ккасі почути "заблокована" теж якось не хочеться 
тільки що розрахувався в дц
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-