|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 22 бер, 2009 12:00
Yule4k@ написав:сейчас пыталась оплатить телефон. Вот что говорит: Отказ в авторизации карточки Вашим банком. За разъяснением обратитесь в банк, выдавший вам карточку. Телефон банка находится на обратной стороне Вашей карточки. 
1 - наименование оператора?
2 - через какую систему платили?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 12:15
justit написав:в мене в останні 3 роки дуже велике бажання - помилятись, але, бачу не помиляюсь у висновках...
Як я сказав раніше "All we can do is seat and wait", так воно і відбувається....
До речі, а про зниження ліміту на ПОС-терміналах до 500 грн/доба десь можна прочитати?
Мне сообщили эту информацию в сall-centr, в пятницу, вечером . Мою карточку завернули в магазине. Информации на сайте Родовида я не нашла.
-
Kapri
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 12:25
Kapri написав:justit написав:в мене в останні 3 роки дуже велике бажання - помилятись, але, бачу не помиляюсь у висновках...
Як я сказав раніше "All we can do is seat and wait", так воно і відбувається....
До речі, а про зниження ліміту на ПОС-терміналах до 500 грн/доба десь можна прочитати?
Мне сообщили эту информацию в сall-centr, в пятницу, вечером . Мою карточку завернули в магазине. Информации на сайте Родовида я не нашла.
Вчора в кол-центрі сказали наступне: в них збій програми, яка працює з візою, проте Мастеркард працює і ліміти 100 готівка і 1000 безготівка.
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 12:32
Не витримав знов подзвонив в кол-центр, сказали, що завтра типу будуть вирішуватись питання з візою, коли зроблять невідомо, а ліміт по безготівці дійсно зрізали до 500, цікаво чому на Мастеркард 1000
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 13:52
AYU написав:Этот Error начался со вчерашнего дня. Я думаю это инициатива Приватбанка.
вот только они не сознались...
сослались на возможный запрет использования карты для оплат в и-нете...
я очень надеюсь, что это из-за "неполадок" с визой
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 13:56
amc2000 написав:Просили же слова глупые не писать!!!!!!!!! Или надоело пользоваться????!!! 
Послуга передбачає отримання смски.
Я б ризикнув скористатись за умови, що смски приходять вчасно. На жаль, реалії такі, що відіслані на вихідних смски приходять лише у понеділок (вчора надіслав 3 смски, ще не дісталися адресата і таке вже не вперше)
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 14:02
justit написав:AYU написав:Этот Error начался со вчерашнего дня. Я думаю это инициатива Приватбанка.
вот только они не сознались... сослались на возможный запрет использования карты для оплат в и-нете... я очень надеюсь, что это из-за "неполадок" с визой
Ліміти там такі самі як по безготівці? тобто 500 грн.?
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 14:12
justit написав:по поводу предыдущего моего поста ErrorCode(Код ошибки):057 (кто в курсе - то знает где это...) онлайн саппорт посоветовал обратиться в банк эмитент, вероятно оплата с карты в сети запрещена. Однако уже через 15 минут я выяснил, что не запрещена, так как пополнил мобильный (так, просто, дабы проверить) Какой оператор - не суть важно...... но ни один, из недавно перечисленных выше
AYU написав:Этот Error начался со вчерашнего дня. Я думаю это инициатива Приватбанка.
а зараз ця система працює?
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 14:19
idontbite написав:justit написав:по поводу предыдущего моего поста ErrorCode(Код ошибки):057 (кто в курсе - то знает где это...) онлайн саппорт посоветовал обратиться в банк эмитент, вероятно оплата с карты в сети запрещена. Однако уже через 15 минут я выяснил, что не запрещена, так как пополнил мобильный (так, просто, дабы проверить) Какой оператор - не суть важно...... но ни один, из недавно перечисленных выше
а зараз ця система працює?
В мене не вийшло, так все ж таки які ліміти?
-
kryminalist
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 15:00
Сейчас удалось на ПОРТМОНЕ оплатить коммунальные платежи. Кому нужно - поспешите. Завтра, может быть, уже не будет такой возможности.
-
AYU
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему