|
|
![]()
Очень хорошее предложение Приват-банка - быстро, недорого (каждая операция по инет-банкингу 3,00 грн без привязки к сумме). Хотя наши клиенты пользуются Альфой и тоже довольны, но комиссия большая - от 5 до 20грн. Востаннє редагувалось Сократ в П'ят 20 сер, 2010 15:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Вот уж не знаю, я могу сказать с точностью до наоборот. У меня в альфе все платежи - 5 грн. А вот с приветом я пару раз попал по полной программе. Да, у них 3 гривни флэт. ПЛЮС процент от суммы при перечислении в другой банк. Помню, мне один небольшой платеж на несколько тысяч грн. обошелся гривень в 60. Воторой, поменьше, стоил 25. Может, сейчас что-то поменялось, но я после этого уже год приветом не пользуюсь.
![]()
да в Альфе тарифы 5 грн., но на таких условиях: 4. Переказ коштів із карткового, поточного рахунку Клієнта, відкритого в Альфа Банку, на рахунок фізичних осіб в межах ПАТ «Альфа-Банк» (крім власних рахунків) При сумі переказу до 2500,00 грн. — 1 грн., більше цієї суми — 5 грн. 5. Переказ коштів із карткового, поточного рахунку Клієнта, відкритого в Альфа-Банку, за довільними реквізитами: - за межі ПАТ «Альфа-Банк» на користь юридичних і фізичних осіб (Примітка 2) або у межах ПАТ «Альфа-Банк» на користь юридичних осіб. При сумі переказу до 2500,00 грн. — 5 грн., більше цієї суми — 20 грн. Странно, я перечисляю деньги с одного банка на другой в Привате по 3,00 грн. без %.
![]() хочу поменять брокера (не предоставляет маржиналку и в короткую). кто кого посоветует.?
![]()
А чего советовать... Любой совет субъективен. Посмотри на сайтах брокеров, позвони. Маржиналка сейчас уже не редкость. А на срочный рынок не смотрел? Там с шортами совсем все просто.
![]() Специалист продался "ОТКРЫТИЮ"
![]() http://stocks.investfunds.com.ua/news/27141 первое поглощение на рынке Украины. завтра официальная пресс конференция. ![]() Ну так. Зараз почнеться. Набудували клієнтських баз. А працюють в збиток (тарифи то мізерні, для наших то об'ємів). Тому тепер і будуть "лягати" один під одного. Тільки монстри в маслі. Працюють собі в убиток, але на інше і не розраховують. Як виразився топік одної з провідних компаній "ну роки 3 ми навіть і не чекатимемо віддачі".
![]()
Подтверждение (по слухам частичное поглощение)
|
|