|
Валютний ринок у світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 21 тра, 2021 17:16
sonder юначе, до вас не доходить половина друкованих повідомлень. перечитуйте вдруге.
усі коментарі та рекомендації я викладаю наживо - по ринку на момент - і нічого заднім числом.
цього має бути достатньо критикам.
а ви ще позначте у себе на графіку час П'ят 21 тра, 2021 08:24 і роздрукуйте його.
-
ЛОБ
-
-
- Подякував: 197 раз.
- Подякували: 1517 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2021 17:57
ЛОБ дійсно, вибачаюсь, прогноз був даний вчора і позиція по тим цінам відкривалась вчора. На скріні у вас немає ніякої угоди, лише позначка з точкою, тому рекомендація виглядає досить дивно, і саме тому з"являється "критика" з проханням показати угоду в терміналі.
Щодо п"ятниці і фіксації прибуткових позицій, тут моя вина, недодивився. Трохи спантеличила фраза "а далі або тейк - або стоп". Де стоп зрозуміло, а тейк, судячи зі скріна, був десь вище. Угода плюсова. Ще раз прошу вибачення за свої недолугі коментарі.
-
sonder
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2021 07:17
ЛОБ написав:усі коментарі та рекомендації я викладаю наживо - по ринку на момент - і нічого заднім числом.
Реально зайти в позицію і дати прогноз на форумі - це дві великі різниці. Скріни з угодою в терміналі робляться в 2 кліки, можна затушувати об"єм угоди і фін.результат. На вашому скріні є розрахункова точка входу, але позиція в терміналі відсутня. Відповідно, на МТ4 ви не торгуєте (що логічно для клієнта Saxo), а працюєте через SaxoTraderPRO. Я очікую скріншотів реально відкритих позицій по вашим же рекомендаціям, де буде видно, що ви в реальному часі, практично використовуєте ті самі входи і стоп-лоси/тейки, про які публічно сповіщаете всіх інших користувачів. Це додасть вам плюсиків у карму і ще більше зміцнить ваш вискоий рейтинг на фінансовому форумі. 
-
sonder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2021 12:58
sonder
який же ви простачок, бо не знаєте що :
а) у багатьох надбудовах до МТ4 є фукціональна клава "приховати поточні угоди", б) намалюувати реальну угоду саме в МТ4 можна у 3 "кліки" - просто перетягнувши навіть із реально збиткової угоди-стрілочки та лінії на профітні рівні ))) в) народна прикмета - якщо блогер виставляє свої "реальні" прибуткові угоди, то імовірно він залучає гроші хом'ячків для своєї торгівлі, час від часу зливаючись у нуль.
гроші на форумі не залучаю, слава фінансового гуру мені не потрібна
якщо хтось звертається у приват за порадами то одразу ставлю до відома, що спекуляції на форексі зазвичай призводять до повної втрати капіталу із імовірністю у 95%.
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2021 13:26
sonder якщо ви своїм наполегливим тролінгом хочете якось дізнатися, як торгувати без зливу, то я, звичайно, можу підказати вам систему - але ж ви ніяк не спроможетесь сформулювати своє прохання.
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2021 11:18
ЛОБ Ваші фантазії, народні прикмети, стратегії і плагіни до МТ мене не цікавлять. Питання просте: ви самі торгуєте, чи тільки даєте рекомендації? Якщо торгуєте - покажіть угоду.
Це можна зробити декількома способами: а) скріншот відкритої позиції з варіаційною маржою; б) історія завершених угод в терміналі; в) стейтмент від брокера; г) логи;
-
sonder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2021 12:37
sonder
ваші запитання, вимоги та поведінка на гілочці загалом нагадують ... зеленого дятла, що прилаштувався на бетонній плиті надзьобати собі поживи.
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 тра, 2021 17:06
sonder написав:Питання просте: ви самі торгуєте, чи тільки даєте рекомендації? Якщо торгуєте - покажіть угоду.
Коллега, вряд ли кто-то станет вам что-либо показывать и доказывать. Принцип предельно простой. Хотите - читайте и пользуйтесь. Не хотите - нет. Дело вашего выбора. От коллеги ЛОБ в свое время получил ряд толковых рекомендаций, которые сформировали меня как трейдера. Если захотите, можно перечитать ветку за последние несколько лет. Там все сохранилось.
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
4
Додано: Нед 23 тра, 2021 17:14
ЛОБ написав:звичайно, можу підказати вам систему - але ж ви ніяк не спроможетесь сформулювати своє прохання.
Подскажите мне. Я, если вам интересно, могу поделиться своей. Не дает мне покоя одна мысль. В принципе, ни одна торговая система не застрахована на 100% от сбоя. И, следовательно, работать на всех счетах по одной системе - не совсем разумно.
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
4
Додано: Нед 23 тра, 2021 18:37
vovan_prm базову систему ви вже опанували, її можна вдосконалювати, адаптувати під себе - в залежності від капіталу, термінів інвестування, толерантності до ризиків
на одному з рахунків маю тільки дорогоцінні метали з мінімальним плечем 1 до 2 - ніяких спекуляцій, тільки лонг + доливки з відкатів
на більшості взагалі немає форексних угод, тільки акції та індекси зрозуміло, ніяких угод з криптою, бо із якимось із шіткойнів можна зависнути назавжди
вважаю, що саме зараз варто замислитися що і коли торгувати у поточному економічному циклі (Growth stocks vs Value ? no Teqs, no ESG).
-
ЛОБ
-
-
-
-
Профіль
-
-
|