Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:.. ток я не понимаю что значит управляющий директор ? кто такой президент?
В уставе банка о них нет ни слова, поэтому формально они никто
ага ... а то я за Михайло распереживался - думал хунта ее свергла ...
Рушан Хвесюк Головний керуючий директор Досвідчений топ-менеджер із більш ніж 20-річним досвідом роботи в банківській сфері, [b]Рушан Хвесюк очолив команду Альфа-Банку Україна в 2013 р.[/b] До цього він обіймав різні керівні посади у структурі банківської групи «Альфа-Банк». До 2013 р. Рушан Хвесюк був Головним виконавчим директором групи «Альфа-Банк» і членом Ради директорів Альфа-Банку Росія, а також членом Ради директорів Альфа-Банку Україна. З 2011 по 2014 рр. він очолював Наглядову раду Альфа-Банку Білорусь, а з 2002 по 2011 рр. обіймав посаду Голови Правління Альфа-Банку Росія. У 1994 році він закінчив Московську державну академію права.
хотя на сайте пишут, что он главный ... и фейс свой малюет на сайте огромныцй .. неужели Витка зиц теперь? )
А такой сайт сделать невозможно. Удобній єнергономичній дизайн. или такой Или хотя бы такой Ну почему убожество именно для Украины сделали??? Почему бы не уволить ответственного за этот удар по имиджу банка и освоение денег на отстойный сайт.
Підтримую текст петиції на 100%. За час моєї десятирічної співпраці Ваш сайт був найінформативнішим. Була вчасна фнформації про всі зміни в ДКБО. Зрозуміло де й що шукати.
Белорусский вроде похож на старый украинский. А российский мне, кстати, меньше всегда нравился, чем был раньше у нас Ладно, может, это такая чудесная возможность всем клиентским составом поучаствовать в бета-тестировании ... постепенно доведут до ума, но удивительно, что дизайнерская студия выпустила полусырой вариант "под ключ".
В отделении сегодня сказали, что таки да, в MyAlfa процент по депо будет выше. Ну так вроде и раньше ж было?