Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я не думаю, что акции будут в Украине, так как ни одна из названных компаний листинг в Украине не проходила. Скорей всего акции будут у брокера в США, где они и торгуются.
Citizen_D написав:Самым простым выглядит пополнение мобильного. Если это КС , можно и с этого орехов нащелкать больше, чем с морковки.
А там дают орехи за пополнение мабилы или за траты с мабилы?
В период с 23.12.2021 по 31.03.2022 будет начисляться 10% кэшбека за расходы с мобильного счета Киевстар (например, изменение тарифного плана, подключение услуг, оплата за смс, интернет и т.п.). Кэшбек будет зачислен на бонусный счет Cash'U CLUB. Пополняете, потом тратите и должны получить кб.Это справедливо, если у вас есть кб по КС в категориях.
--- Я не думаю, что акции будут в Украине, так как ни одна из названных компаний листинг в Украине не проходила. Скорей всего акции будут у брокера в США, где они и торгуются.[/quote]
Відповідь Продавцем акцій виступає банк, тобто угода здійснюється безпосередньо між банком і клієнтом (без біржі і не має жодного відношення до Forex). Торгівля фактично відбувається в Україні. Облік акцій відбувається в депозитарній установі Альфа-Банку, рахунок якої відкритий в Національному депозитарії України. Всі акції офіційно заведені в Україну та обліковуються в депозитарній системі України. Власником куплених акцій є ви, як клієнт. Після придбання, акції зараховуються на ваш особистий рахунок в цінних паперах в депозитарній установі Альфа-Банку та обліковуються безпосередньо за вами.
Rimlyanin1 написав:Альфа банк, Намагався розрахуватися на сайті sweet tv карткою хамелеон. Пише 105 Decline, transaction not permitted to cardholder. Що не так? Ліміти картці встановлені.
Зверніться до нас в чат, або в контакт-центр Колеги перевірять причину неуспішної операції і розкажуть вам в чому причина
greenozon написав:Всі акції офіційно заведені в Україну та обліковуються в депозитарній системі України.
Вот, эти слова вызывают недоумение. Что означает "акции официально заведены в Украину"? Акции компаний обычно торгуются как депозитарные расписки на зарубежных рынках и очень редко предлагаются публично через листинг. Какие из этих компаний прошли листинг или предлагают депозитарные расписки?
greenozon написав:Всі акції офіційно заведені в Україну та обліковуються в депозитарній системі України.
Вот, эти слова вызывают недоумение. Что означает "акции официально заведены в Украину"? Акции компаний обычно торгуются как депозитарные расписки на зарубежных рынках и очень редко предлагаются публично через листинг. Какие из этих компаний прошли листинг или предлагают депозитарные расписки?
Тоже сильно сомневаюсь. Кем заведены? Непохоже это на Альфу и Украину в целом. Наваривание своей комиссии к цене зарубежного брокера и все. Плюс куча косяков криворуких исполнителей, отсутствие репутации и доверия. Вот это наш метод (ну или альфовский).
АндрейМ написав:Я не думаю, что акции будут в Украине, так как ни одна из названных компаний листинг в Украине не проходила. Скорей всего акции будут у брокера в США, где они и торгуются.
Faceless написав:Як зазвичай - "щось пішло не так", а тепер навіть не пропонує підписати, одразу щось пішло не так
Спробуйте завтра повторно провести операцію. Якщо не вийде, то напишіть нам ваші дані в особисті повідомлення та додайте, будь-ласка, скріни помилки, будемо розбиратись
Тепер є напис, що торгова сесія з 16 до 23. Раніше немає сенсу пробувати?
Faceless, ти можеш обрати будь-яку акції і купити її, Алла запропонує тобі підготуватися (якщо не робив покупки вчора): пройти тест (11 питань), погодитися з документами, створити КЕП і накласти його на зазначені документи.
А поки не почнеться торгова сесія, то купити нічого й не вийде.