Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank написав:greenozon Ми так само, як і ви, з нетерпінням чекаємо на запуск Інвестицій. Наразі все повторно перевіряється командою розробників, але поки що точних термінів запуску немає
А проясніть за тарифи. Як я бачу, до березня немає комісії за придбання/продаж. За ведення рахунку в ЦП немає комісії?
нема, думаю, тут ЦП на счету Альфы, так что и счетов нет
Faceless написав:Як зазвичай - "щось пішло не так", а тепер навіть не пропонує підписати, одразу щось пішло не так
Спробуйте завтра повторно провести операцію. Якщо не вийде, то напишіть нам ваші дані в особисті повідомлення та додайте, будь-ласка, скріни помилки, будемо розбиратись
Faceless написав:Низький поріг входу та легкість проведення - тому зацікавить, думаю, багатьох
Суммарный комис на купи-продай получается больше 2%. Для активной торговли - это очень много. Тем, кто однократно вложит и будет только стричь дивиденды и ждать туземуна - зайдёт. По крайней мере, в отличие от операций с криптой, здесь налоги платятся только с прибыли.
Альфа банк, Намагався розрахуватися на сайті sweet tv карткою хамелеон. Пише 105 Decline, transaction not permitted to cardholder. Що не так? Ліміти картці встановлені.