Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Для чого сьогодні поповнювати? В МАБі пише дату поповнення з запасом в 2 дні...колись....дійшли тут такої згоди. Нехай авторитетні форумчани мене поправлять....якщо помиляюсь
я всю сумму не пополняла, я тестирую разные методы пополнения, в ИЗИ-Пей платила, в кассе тоже, Ай-бокс тестирую, а позже хочу попробовать через карту Привата, только не знаю будет ли комиссия за это по этому списку иду
Каналы погашения задолженности по кредитным картам ПАО Альфа-Банк Важно! При оплате задолженности по Кредитной карте необходимо учитывать сроки зачисления средств на счет во избежание начисления штрафных санкций за просрочку.
Квесторе_поверніться написав:Для чого сьогодні поповнювати? В МАБі пише дату поповнення з запасом в 2 дні...колись....дійшли тут такої згоди. Нехай авторитетні форумчани мене поправлять....якщо помиляюсь
я всю сумму не пополняла, я тестирую разные методы пополнения, в ИЗИ-Пей платила, в кассе тоже, Ай-бокс тестирую, а позже хочу попробовать через карту Привата, только не знаю будет ли комиссия за это по этому списку иду http://www.alfabank.ua/upload/Info_Spos ... nia_CC.pdf
Квесторе_поверніться написав:Практика ......і нам розкажете.
около 400 грн в кассу нельзя же нести, будет комиссия в 35 грн, вот пришлось идти к Ай-боксу, а он сегодня назло тупит, вот и проверка на работоспособность и оперативность альтернативных способов оплаты
около 400 грн в кассу нельзя же нести, будет комиссия в 35 грн, вот пришлось идти к Ай-боксу, а он сегодня назло тупит, вот и проверка на работоспособность и оперативность альтернативных способов оплаты
Думав Ви на гривень 10 для проби поповнили. А тут цілих 400. А в касу треба нести більше 1500...це вірно.
Думав Ви на гривень 10 для проби поповнили. А тут цілих 400. А в касу треба нести більше 1500...це вірно.
все просто в банкомате ветхие купюр выдали, попробовала их в Ай-бокс запихнуть, замечательно он их принял , одни грязные, другие ручкой испорчены
Вперше в Україні у рамках IV Міжнародного джазового фестивалю Альфа-Банк разом з MasterCard представили новий форм-фактор платежів – годинник Watch2pay для безконтактної оплати, лімітована партія яких була привезена до відкриття Фестивалю.
kievlyanka написав:а позже хочу попробовать через карту Привата, только не знаю будет ли комиссия за это
Не буде ))) І оплата проходитть і іменними універсалками і не іменними.. Головне ліміт на оплату в неті встановіть достатню. А так то як оплата в терміналі )