Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lel написав:Когда погасите все, кроме рассрочек, вечером в РД появится в МАБе красным сколько и когда нужно заплатить. Но только если это не первые рассрочки. Если вообще первые- то ничего не появится, т.к первая РД пропускается. Прийдет на почту выписка
я в РД гажу все под ноль с учетом рассрочки, со слов оператора в другом случае будет снято 60 грн
Та ні...місячний платіж по розтрочці слід робити в кінці платіжного 25 денного періоду. На 2 дні пізніше як показує в МАБі. А що скаже шановний Представник Альфи?
lel написав:Когда погасите все, кроме рассрочек, вечером в РД появится в МАБе красным сколько и когда нужно заплатить. Но только если это не первые рассрочки. Если вообще первые- то ничего не появится, т.к первая РД пропускается. Прийдет на почту выписка
я в РД гажу все под ноль с учетом рассрочки, со слов оператора в другом случае будет снято 60 грн
На двух листах выписка- 13 рассрочек. РД уже была- 60 грн не заплатил. Вы рискуете
Та ні...місячний платіж по розтрочці слід робити в кінці платіжного 25 денного періоду. На 2 дні пізніше як показує в МАБі. А що скаже шановний Представник Альфи?
Доброго дня! Після оформлення Розстрочки не потрібно вносити окремі платежі на окремі рахунки. Банк автоматично переносить платежі в рахунок заборгованості по карті. Після чого ця сума буде обслуговуватися як стандартна заборгованість по карті. Перший платіж по Розстрочці автоматично переходить в суму заборгованості по карті через одну білінгову дату від дати оформлення. У цю ж дату буде сформована сума для пільгового періоду, в яку буде включений щомісячний платіж по Розстрочці. Вказану суму треба буде внести до закінчення платіжного періоду. Сума і дата платежу будуть вказані в СМС повідомленні від Банку. Усі подальші платежі будуть списані в наступні білінгові дати. РКО на суму списаного платежу не буде розраховано, оскільки платіж по Розстрочці буде перенесений на заборгованість по карті після розрахунку суми РКО.
Alfa_Bank Чи потрібно сплачувати обов'язковий мінімальний платіж по кредитній карті у розмірі 0,01 грн? У примітках до тарифів непрямо дозволяється НЕ сплачувати, оскільки відсутній штраф за прострочену заборгованість на суму до 30 грн.
Квесторе_поверніться написав:Та ні...місячний платіж по розтрочці слід робити в кінці платіжного 25 денного періоду. На 2 дні пізніше як показує в МАБі. А що скаже шановний Представник Альфи?
колеги, підтверджую, розстрочка по карті не обкладається комісією. Головне, не заплутатися з платежами, а заплутатися там можна на 90% Наскільки я можу пояснити з того, що було у мене - десь через півтора місяці після покупки настала розрахункова дата, і банк переніс 1 платіж по розстрочці у НЕпільгову заборгованість на карті. 1)Щоб не сплачувати % її треба зразу погасити, або доречно гасити 1 платіж розстрочки наперед разом з пільговою заборгованістю перед розрахунковою датою - тоді він зачислиться як власні кошти, але буде списаний після розрахункової дати під 0 без %. 2)Або можна ще місяць не платити, але тоді накапають % по НЕпільговій заборгованості. Мені накапали.
Протягом півроку розстрочки комісію за обслуговування карти не сплачував.
Пастерначина, падло, а ты подумал о том, что теперь люди будут попадать на проценты? По п2п счет то не пополняется сразу! Через день в лучшем случае. Кредит не гасится! А 98% людей будут в уверенности что они погасили. Да еще и на овер попадут-двойной процент! Да гори ты в аду!
ruvex написав:Алла все улучшает сервис. В И-Ф единственную кассу сегодня закрыли и кормили получасовиками, причем так гордо. У нас одна касса и раньше оголошенного времени ничего не будет. Вам клиент деньги принес. Какого рожна мне объяснения, что у вас там чего то не так. Меня это, как клиента не должно волновать, внутрення ваша кухня. Безобразие.
ruvex, добрый день! От имени Банка приношу извинения за неудобства. Для возможности рассмотреть Вашу претензию укажите, пожалуйста, адрес отделения и время визита.
Незалежності, 67, 11:00-11:05. Жертв не нужно, организуйте по возможности работу.
п.с. На сайте список отделений по ссылке "Скачать информацию по отделениям в xls" приводит к ошибке 404.
Востаннє редагувалось ruvex в Сер 19 лип, 2017 22:11, всього редагувалось 2 разів.
DENVER_S написав:Пастерначина, падло, а ты подумал о том, что теперь люди будут попадать на проценты? По п2п счет то не пополняется сразу! Через день в лучшем случае. Кредит не гасится! А 98% людей будут в уверенности что они погасили. Да еще и на овер попадут-двойной процент! Да гори ты в аду!