Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Добрый день. Я хочу приобрести товар через OLX безопасную сделку и расплатиться своей обычной кредитной картой Альфа. С одной стороны, это вроде как оплата за товар, с другой оплата будет через сервис UAPAY на карту продавца. Хочу уточнить - это будет рассматриваться как оплата или как перевод средств за который будет взиматься доп.комиссия? Спасибо.
Karat написав:Как быстро происходить пополнение и стают доступные деньги к снятие по карте Комфорт, если делать это через Клиентбанк для физ.лиц (май альфа) картой чужого банка ?
Karat, добрый день! При пополнение карты через МАБ, используя кнопку «пополнить», «другой картой»:
Уважаемая Альфабанк. А можно ли попросить весь этот замечательный документ, из которого вы сделали краткую выжимку?
Torerro написав:Чи є можливість зменшити кредитний ліміт, не ліміти на операції, а саме загальний кредитний ліміт, по кредитній карті Максимум ? Чи є (планується) така можливість в інтернет-банкінгу ?
Torerro, доброго дня! Ви можете користуватися меншою сумою без зменшення кредитного ліміту, а також зменшити авторизаційні ліміти на операції по карті. Зменшення кредитного ліміту можливо тільки на постійній основі, тобто надалі збільшення ліміту не передбачене. Тому, не рекомендуємо використати цю процедуру. Змінити суму ліміту у бік пониження Клієнт може: - після оформлення карти; - після пролонгації кредитного ліміту. Послуга доступна для усіх кредитних карт, які існують в Альфа-Банку. Банк може змінити кредитний ліміт у бік зменшення за заявою Клієнта впродовж 30-ти днів від дати звернення. Для цього Клієнту необхідно звернутися у відділення Банку. По картам класу Platinum кредитний ліміт не може бути змінений на суму менше 15 000 грн.
Форсмажорики решаются обращением в чат фразой: "я тут в интернете покупки делаю и вы мне не присылаете 3д-секьюре пароль."[/quote] У меня такое не получается. Вот только в субботу пробывал добиться ответа