Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
stryzhko написав:Відправили мені сьогодні платіж через МАБ по номеру рахунку на Ощадний. Кошти не прийшли. У виписці перед номеро 2620 ще з'явилися додаткові 2625 і далі мій рахунок. То так має бути? Кошти вже не чекати? Чи такий фокус не пройде і поповнювати Ощадний можна лише переказом зі своїх рахунків?
какие еще 2625 .. вам отправили по неправильным реквизитам .. на Сбер все прекрасно и быстро заходит
на сбер надо слать по прямым реквизитам - а как вам слали? на транзитник что ли?
IMPRINTER написав:какие еще 2625 .. вам отправили по неправильным реквизитам .. на Сбер все прекрасно и быстро хаходит
Реквізити правильні. При переказі через додаток в меню "платежі і перекази"/ перекази/клієнту банка/ по номеру рахунку отримав такий результат. При чому в самому вікні більше 14 цифр неможливо ввести, а у вікні підтвердження їх вже 18. Не звернув уваги вчора, що система може домалювати зайві цифри.
Сбер на счете 2620 висит ... какой еще 2625 в назначении ... вы на деревню дедушке отправили
Я це прекрасно розумію. На скріні ж я показав у чому проблема. У вікні "номер рахунку" ввожу свій номер з 2620ХХХХХХХХХХ і фізично неможливо вказати більше 14 цифр, а на скріні їх 18! Звідки ж я знав, що альфа сама домальовує до моїх 2620ХХХХХХХХХХ, попереду свої 2625.
Сбер на счете 2620 висит ... какой еще 2625 в назначении ... вы на деревню дедушке отправили
Я це прекрасно розумію. На скріні ж я показав у чому проблема. У вікні "номер рахунку" ввожу свій номер з 2620ХХХХХХХХХХ і фізично неможливо вказати більше 14 цифр, а на скріні їх 18! Звідки ж я знав, що альфа сама домальовує до моїх 2620ХХХХХХХХХХ, попереду свої 2625.
она домалевывет потому что вы не через то меню переводили ... а через пополнение карты ... там указан карточный транзитник альфы ... ожидайте ваши деньги завтра должны вернуться обратно вам на тот же счет откуда отправлено было
Тракторист написав:"Абсолютно бесплатная карта" - являюсь клиентом альфы с 2008 года и ни разу ни за одну карту ничего не платил, так что по этому показателю монобанк вряд ли лучше альфы...
вы написали о плюсах, а какие минусы почему не написали?...
Я рад за вас, что не платили. Однако отказываться от СМС - не все готовы. И назвать бесплатной кредитку, когда в тарифах предусмотрен тариф 60 гривен при наличии задолженности на РД, никак нельзя. Льготный период должен быть бесплатным, всегда! На то он и льготный...
Минусы: нет допок, неименные карты, неизвестный календарь кэшбека на будущие месяцы.
IMPRINTER написав:она домалевывет потому что вы не через то меню переводили ... а через пополнение карты ...
Логічно , що із доступних в меню вибрав "клиенту банка". Не зовсім же логічно обирати в "другой банк"/"по номеру счета" і вказувати реквізити свого банку, як чужого.
короче - эта кнопка для перевода НА карту и только на карту клиента Альфы ...
а теперь вспомните что было написано на втором шаге? введите номер карточного счета .. а вы ввели номер некарточного - что вы хотите?
Дякую, тепер помітив)). Буде наукою та все ж вважаю, що в додатку МАБ не повинна програма сама змінювати номер рахунку. В ПК версії, хоч вспливаюче вікно з'являється, що номер повинен з 2625 починатися і платіж не відправиться, а в додатку відправили і шукай вітра в полі)))