Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Позитивчик написав:Тут вас всі заклюють Вірять іншим богам Тому так і живемо, тому в нас і війна, а не ато! Отакі ми, заклювати когось- це запросто, штовхнути в прірву- нема питань... А допомогти, протягти руку допомоги? Ні, немає таких, або, майже, немає Тому так і живем, на яке життя заслужили, ми усі, своєю поведінкою у цьому і так складному житті...
Квесторе_поверніться написав:[quote="4243780:Козак-характерник"]Alfa_Bank Пані Алла, є пропозиція! Я хочу придбати квартиру в новобудові, але не маю офіційного підтвердження доходів. Але кредит виплачувати взмозі... Зробіть таку програму в банку...
Іпотечна накопичувальна програма Банку, яка передбачає оформлення потенційним Позичальником депозиту (вкладу) терміном не менше 13 місяців з можливістю пролонгації та обов’язковим щомісячним поповненням (без врахування нарахованих за цим вкладом відсотків) на суму не менше планового місячного платежу по іпотечному кредиту. При цьому, найменша сума щомісячного поповнення депозитного (вкладного) рахунку протягом попередніх 6 місяців приймається Банком до розрахунку сукупного чистого доходу та враховується при оцінці фінансового стану фізичної особи Позичальника.
На якому етапі вимагається офіційне підтвердження?
Доброго вечора! На жаль, на даний момент іпотечне кредитування не є пріоритетним напрямом діяльності Альфа-Банку Україна, тому надання цього виду послуги тимчасово призупинене.
Пані Алла, Ви не зрозуміли головний посил... Питання не в тому, як обізвати вид кредитування, а отримання кредиту тими, хто не може підтвердити доходи довідками. Але має можливість обслуговувати кредит... Можна щось придумати, щоб такі люди мали можливість кредитуватися? Так от ця схема вирішує таку проблему... Я бачу, що Ви роздаєте кредити готівкою до 300000 грн. Я взяв... Ви б заробляли, а мені не довелося б одразу багато монеток витрачати на купівлю квартири.
Прошу розглянути можливість спрощення кредитування для безробітніх мульйонерів... [/quote]Пропозиція апріорі неприйнятна, тож навіть не розглядатиметься
Долярчик написав:я питав і в менеджера і в казира про комісію, як знімав - відповідь була тверда - комісії НЕМАЄ!!! ... що, брешуть в очі і не спльовують?
К сожалению да! В кассе по пакетным картам можно без комиссии снимать ТОЛЬКО 2 раза в месяц без ограничения по сумме. А у вас было больше 2 раз. И это указано в тарифах.
Разрешите и мне свои 5 копеек вставить Если с карты нужно было снять закончившийся депозит, то нужно было обратиться к менеджеру (не идти прямо в кассу) и менеджер сделал бы расходным документом с карточного счета на кассу без участия карточки при выдаче денег. Если верить этой истории, то первоначально обращение к менеджеру было. Тарифы, пункт 3.1 https://alfabank.ua/upload/Tarrifs_stanard.pdf например,только так происходит выдача с валютных карт, валютные карты они через пос-терминал не катают.
Неквалифицированные и хамовитые сотрудники здесь встречаются, впрочем как и в других банках. Но здесь таких меньше
Востаннє редагувалось citramon в Вів 19 гру, 2017 12:15, всього редагувалось 1 раз.
chipmunk написав:Хехе, по екомаксу написали мінплатіж в myalfa і навіть смс надіслали - хочуть 1коп. Минулого місяця теж була копійка і мовчали.
не знаю какая у меня кредитка , но кроме рассрочки и необходимость ежемесячно закидывать до наступления взыскания абонплаты за РКО сделали свое дело - отдал предпочтение по кредитке другим банкам , в связи с отсутствием доп.оплат .