Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Mavr написав:Что есть такого в Sense app чего нет в старом приложении? Кроме красивого интерфейса
Аллочка пришла вчера, но на вопрос мой не ответила)) Видно, нету ничего. Я пока кроме видеоинтервью для новых клиентов ничего не вычитал, для текущих оно бесполезно.
Mavr написав:Что есть такого в Sense app чего нет в старом приложении? Кроме красивого интерфейса
Аллочка пришла вчера, но на вопрос мой не ответила)) Видно, нету ничего. Я пока кроме видеоинтервью для новых клиентов ничего не вычитал, для текущих оно бесполезно.
Можно создать шаблон по проведенному платежу. Правда потом отредактировать и пересохранить его нельзя. Больше ничего интерестного не заметил
balbesik написав:Напомните пожалуйста, депо у Альфы на год это 37* сколько дней?
Добрый день. 3.19. Проценти на суму Вкладу, що фактично внесена на Депозитний рахунок та не повернена Вкладнику (завинятком випадків, передбачених пунктами 3.10.-3.12. цього Додатку №6), нараховуються виходячи з фактичної кількості днів у місяці та у році. Для Вкладів в іноземній валюті (крім російських рублів), які розміщені у Банку до 31.03.2014 включно, проценти на суму Вкладу, що фактично внесена в Банк і не повернена Вкладнику (за винятком випадків, передбачених п.3.10.-3.12. цього Додатку №6), нараховуються виходячи з фактичної кількості днів у місяці та умовно 360 днів у році.
stryzhko написав:Так в Sensе і зробили ж: на робочому столі свайп з карти донора на рецепієнта, ввів суму і готово. Куди ще простіше?
А вот как добавить второй счет на рабочий стол? Тыкался-тыкался, но так и не нашел как это делается. Тоже хочу свайпать для обмена валюты. У меня только иконка Black UAH автоматом добавилась после установки аппа, а Black USD нет.
stryzhko написав:Так в Sensе і зробили ж: на робочому столі свайп з карти донора на рецепієнта, ввів суму і готово. Куди ще простіше?
А вот как добавить второй счет на рабочий стол? Тыкался-тыкался, но так и не нашел как это делается. Тоже хочу свайпать для обмена валюты. У меня только иконка Black UAH автоматом добавилась после установки аппа, а Black USD нет.