Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Son of Sun написав:Гривня між моно і універсалом ходить безкоштовно
У Вас нормально підтягує моно-рахунок при переказі між власними рахунками у ІБ чи ви заповнюєте повноцінну платіжку як для міжбанку?
Все простіше: p2p.
Тю. Думаю, що Моня зовсім не зрадіє, якщо так перекинути фонд, а ще більше не зрадіє, якщо він потім одразу десь далі помандрує. Мені колись менеджер у відділенні стверджувала, що через ІБ Універсала можна на Моню перекинути без комісії, як між власними рахунками. Але те, що малював ІБ при спробі виконати таку операцію, мені не дуже сподобалось, тому я так тест і не завершив. От думав, що Вам вдалося...
klug написав:Мені колись менеджер у відділенні стверджувала, що через ІБ Універсала можна на Моню перекинути без комісії, як між власними рахунками. Але те, що малював ІБ при спробі виконати таку операцію, мені не дуже сподобалось, тому я так тест і не завершив. От думав, що Вам вдалося...
Мені те ж менеджер писала і зі сторони Моні. Що за тест був? Які малюнки не сподобались в ньому?
Було б цікаво почитати розповідь про Ваш сьогоднішній похід
відпишусь до вечора або зранку завтра
ПС. Був в одному з центральних відділень Києва. Черга до консультантів. Уточнив один момент - стартовий "захід" в банк. Інформація, надана на гілці jay2004 ті іншими повністю підтвердилась. Старт із звичайного місячного депо в 5 тисяч (13,5%), без плюшок. Під нього дадуть пластик. Ще можна заходити з 10К, тоді буде лотерея, але без чат-бота. Уже після цього - нове депо із чат-ботом і лотереєю. Коротко так
Идите в другое отделение. Я пришел, мне открыли лаки карт, я на неё забросил 1 тыс грн. и открыл в чат боте депозит.
demichh написав:Я пришел, мне открыли лаки карт, я на неё забросил 1 тыс грн. и открыл в чат боте депозит.
так на Лакі - це КДВ, зарплатно-пенсійно-соціальний проект і нецільовий вхід з % !!! ... окрім цього, Щомісячне обслуговування поточного рахунку в національній валюті 9,99 Гривень (крім ЗП, якщо коміс сплачує організація) Чи не зовсім так ???
лаки кард депозитный Бесплатно оформляется, без абон платы. Вход нашару, Выход нецелевой (не депозитных) с процентами. Смс нашару. Так что пришел, мне открыли карту, запулял на картсчет через кассу 1000 грн., открыл депо через чат бот.
demichh написав:лаки кард депозитный Бесплатно оформляется, без абон платы. Вход нашару, Выход нецелевой (не депозитных) с процентами. Смс нашару. Так что пришел, мне открыли карту, запулял на картсчет через кассу 1000 грн., открыл депо через чат бот.
demichh написав:лаки кард депозитный Бесплатно оформляется, без абон платы. Вход нашару, Выход нецелевой (не депозитных) с процентами. Смс нашару. Так что пришел, мне открыли карту, запулял на картсчет через кассу 1000 грн., открыл депо через чат бот.
Дякую. А чого тільки тисячу ? ... без приколу, логіка Ваша цікава. Адже лотерея тільки раз по одному аккаунту ***
Квесторе_поверніться написав:На теплій лінія казали що від 10000..
це, якщо Ви не клієнт банку ... і тоді чат-бот не бере участі, тільки лотерея і готівка при відкритті депо вноситься на відкритий під депо рахунок, і аж тоді - пластик під депо, але наступний депо - тільки чат-бот я так зрозумів для себе
stas_rst написав:Адже лотерея тільки раз по одному аккаунту ***
На теплій лінія казали що від 10000...через 30 днів після виплати бонусу попереднього можна ще раз взяти участь в безпрограшній лотереї.
Дезінформація.
Згідно умов: Кожному учаснику Акції надається можливість взяти участь в розіграші лише одного прихованого призу. Під прихованим призом розуміється винагорода у вигляді додаткового бонусу до процентної ставки по вкладу (депозиту) або грошова винагорода.