Интересно девки пляшут

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРЛАНД ФАЙНЕНС"
(ТОВ "ФОРЛАНД ФАЙНЕНС")
Ідентифікаційний код юридичної особи 34430365
01054, м.Київ, ВУЛИЦЯ ПАВЛІВСЬКА, будинок 9
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
КОМПАНІЯ ФІРТОКС БІЗНЕС ЛТД.
Адреса засновника: Сьют 8, ФІНЧЛІ РОАД 176, Лондон NW3 6BT, СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 14500348.76
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 14500348.76
Відомості про органи управління юридичної особи ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
РЯБЧЕВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ - керівник з 19.08.2014
Телефон 1: +380442879566
------
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВІСАРІН ХОЛДІНГ"
(ТОВ "ВІСАРІН ХОЛДІНГ")
Ідентифікаційний код юридичної особи 34430187
01054, м.Київ, ВУЛИЦЯ ПАВЛІВСЬКА, будинок 9
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
Адреса засновника: СЬЮТ 8, ФІНЧЛІ РОАД 176, ЛОНДОН, NW3 6BT, СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 12925267.66
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 12925267.66
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ГОЛУБ КАТЕРИНА СЕРГІЇВНА - керівник з 19.08.2014
-----
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ФОРЛАНД ІНВЕСТМЕНТС"
(ТОВ"ФОРЛАНД ІНВЕСТМЕНТС")
Ідентифікаційний код юридичної особи 34430276
04053, м.Київ, ВУЛИЦЯ ОБСЕРВАТОРНА, будинок 7
Адреса засновника: СЬЮТ 8, ФІНЧЛІ РОАД 176, ЛОНДОН, NW3 6BT, СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 12278292.70
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 12278292.70
ШЕВЦОВ ОЛЕКСАНДР ЛЕОНІДОВИЧ - керівник з 19.08.2014
---
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРІМЕРА ІНВЕСТМЕНТС"
(ТОВ "ПРІМЕРА ІНВЕСТМЕНТС")
Ідентифікаційний код юридичної особи 34430246
04050, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕЛЬНИКОВА, будинок 12
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 11138446.43
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування Розмір (грн.): 11138446.43
ПЕТЬКО МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ - керівник з 22.08.2014
---
FIRTOX BUSINESS LTD. 05505992
Registered Address: Suite 8, 176 Finchley Road, London, NW3 6BT
DMITRY GOLTSOV 1,000 (at £1) ORDINARY 100.00
Dmitry Goltsov - Director
Year of Birth: 1970
Director ID: 911725172
Registered Address
Apt.19
8 A Pimonenko Street