|
|
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:20
Я скажу так- що то звичайно на смак і напевне на вік. Я живу в даний час в квартирі будні в заміському будинку вихідні. Єдине що мене тримає це те що дитина ходить в школу. Нажаль там де будинок - школа мене не влаштовує. Тому як тільки питання освіти дитини зніметься я однозначно переселюсь в будинок. А розмови про те що утримання будинку вимагає набагато більших грошей ніж квартира - можливо трішки, але переваги які мені особисто дає життя у власному заміському будинку для мене надагато більші ніж життя в мурашнику.
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:21
Это мне напоминает иллюзии человека, покупающего дорогой и качественный автомобиль и полагающего, что крепости и надежности деталей хватит "на його життя". А потом оказывается, что надо проходить ТО, машина требует самое дорогое топливо и жрет его как не в себя, и через год начинают то двери скрипеть, то лампы в фарах перегорать, - и их приходится чинить, менять и за все это платить. Иллюзии всегда настолько далеки от реальности...В том то и дело, что все вопросы, которые кажутся Вам "недоречными" оказываются вполне материальными на деле. И вопреки всей "логике" трубы лопаются, водопроводные колодцы заливают грунтовые воды, а крышу, даже новую, приходится ремонтировать. И если не крышу, то что-нибудь другое. Про строительство "возле центральной канализации" - будем считать, что это Вы пошутили
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:30
Особисто я погано розумію таких як Укрналогі . Хіба стояло питання ціни Чи хтось піднімав питання доцільності інвестицій в заміські будинки Питання було інше . Що краще :?: 1 Квадратний метр заміського житла дешевший від кв м квартири , в той самий час Вин авряд чи знайдете будиночок з нормальними умовами проживання і площею менше 150 кв метрів 2 Відсутність розвинутої інфраструктури
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:34
Ні якраз не шуткував я не про центральну каналізацію ні про все інше. Якщо ви прочитаєте пост трішки раніше за Ваш то побачите що я маю досвід таки. Якщо задатись питанням знайти те місце де тобі було б і зручно і хотілося б жити то воно вирішується (по крайній мірі як тут кажуть в провінції ). І знову ж таки з власного досвіду - утримання не настільки дорожче ніж квартира в місті - а переваг для мене особисто достатньо щоб таки жити у власному будинку а не в квартирі. На даний час плану. будівництво ще одного будинку так сказати собі на старість - невеличкого (до 100 кв.м) для двох літніх людей без зоряних замашок досить. І впевнений що замість того щоб купити ще одну квартиру в місті - краще побудувати за ті ж гроші такий будиночок. А на рахунок місця будівництва - "докладиваю" як кажуть в армії - земельна ділянка 15 соток з асфальованим підїздом, газ по вулиці, електрика теж, центральна каналізація, водогін , їзди до обласного центру вранці перевірено 15 хвилин - мені особисто обійшлась в 500 вічнозелених і на суму 3-х кімнатної квартири в тому ж таки обласному центрі нині в районі 80 000 вічнозелених я таки побудую будинок
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:41
У меня есть дача (дом с землей за городом), где я отдыхаю от города. Но для постоянного проживания я его считаю непригодным (в связи с удаленностью), но разницу между квартирой и домом я очень хорошо ощущаю.Sallivan
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:43
Востаннє редагувалось Sallivan в Чет 04 лют, 2010 14:39, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:47
Вижу, Вы - в теме. Если можно, продолжим обсуждение.
Отопление дома и квартиры (предположительно одного метража и одним и тем же способом) - по деньгам одинаково или все-таки дом дороже?
С этим понятно
Что-то в последнее время это все стало нашей зоной ответственности и в многоквартирном доме (разве что, кроме забора). Или я чего-то не знаю?
Неужели дороже, чем централизованный водоотвод, за который ежемесячно начисляется плата в многоквартирном доме?
Это для зажиточных пенсионеров. Нам неинтересно...
А это для незажиточных пенсионеров. Ведь надо же чем-то заниматься на пенсии, чтобы не умереть со скуки.
Неужели свой дом - только расходы? А "доходы" от "непокупки" овощей-фруктов на рынке (в супермаркете)? А экономия на консервации и зимних ценах на эти же овощи-фрукты? Мне кажется, наоборот, в случае ожидаемого снижения доходов и увеличения свободного времени (пенсия), дом - самое оно. Где я ошиблась?
Додано: Чет 03 гру, 2009 12:53
Востаннє редагувалось Sallivan в Чет 04 лют, 2010 14:39, всього редагувалось 1 раз.
|
|