Так шановний Предстаник не доложив...коли день закінчується.
Може в 24-00.
|
|
Квесторе_поверніться
А так розумію щоб взагалі не брали комісу потрібно ще дол карту заводити Хоча це для мене критично депозит 9.5% довіра закінчиться восени і буду прощатися з ощадом. ПС плюс виплати 11 млрд дол пр боргах багато ризиків в держ банках і ніякого прибутку Щоб повернули списані незаконно комісії по Моїх картах за СМС потрібно в відділенні написати відповідну цидулу.
Re: ОщадбанкЄ "моя картка" до якої і прив_язано ощад24. +2депокарти.
Подібна ситуація, як і в Ukrainian'a - з дол.депокарти знімають 12центів щомісяця, з грн.депокарти - нічого не знімають. Хочу відключити зайве. В ощад24 для деподолкарти є таке: "карти і рахунки" -> xxxxxx(карта) -> підменю "Картки" -> ххххх -> "Безпека" -> "Смс-інформування" -> Відключити це щось дасть чи це меню так, щоб було. І далі, якщо натиснути, пише "Тарифікація послуги здійснюється за період згідно тарифів Банку". ??? Комісія за деактивацію смс-інфо? Боюсь натискати - а то зніме комсу як 5 абонплат за смс-інфо. Може обговорювалось - то пхніть носом. Re: ОщадбанкСмело отключайте СМС-инфо если оно не нужно Вкл/выкл само по себе бесплатно. Но, если СМС-инфо было включено хотя бы на мгновение, то абонка будет снята 25го числа. Поэтому советую отключать за 1..2 рабочих дня до 25го СМС-инфо бесплатно для карт в пакете СТандартный(МІЙ КОМФОРТ) в т.ч. МояКартка. Помните, шо СМС-инфо автоматически подключается к карте, с которой активирован ИБ. Т.е. там СМС-инфо типа не отключаемое
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||