Сегодня пришел мужик и сказал, что в Ощаде новое распоряжение - челу с улици заплатить платеж будет стоить 35 грн за один , не хочешь позолотить ручку ? Давай карту Ощада или иди в терминал.
|
|
![]() Сплатив рахунки , чи не сплатив, ніби пройшли сплати ... Треба перевірити за 3 доби.
Повернувся за годину на сайт Ощадбанку - знову не працює, зайти в кабінет неможливо. "Это какой-то пазор". Я розумію на IT деребанити бабло щонайлегше - усілякі вдосконалення, модифікації, таке інше... - і відкати. Це як із стовпами на Шулявському мосту. Але , тварі "державницькі" залиште громадянам хоч щось без грабіжництва. ![]() Що на правильний ввод паролю, що на неправильний, відповідь сайту Ощадбанка однакова -
"Неможливо виконати операцію. Спробуйте пізніше." Ще і на гарячій телеф лінії тон фахівця якийсь глумливий. Але якщо тобі закрита змога доступу до власних коштів то може тобі голос жодного представника офісного планктону буде здаватися глумливим. ![]() Про поповнення картки на суму > 1000грн отримав смс
В короткий проміжок дієздатності онлайн системи сплатив за комуналку , сума > 1000 та сума <100. Жодної смс не отримав, хоча раніше отримував 3 тижні тому на старому телефоні. Онлайн кабінет не працює, телефоную на гарячу лінію, відповідають що за наявності у мого телефону вайбер, саме туди надсилаються повідомлення про списання. Перевірив, дійсно, про списання більше 1000 повідомлення надійшло, про менше 100грн не надійшло. Ви що там в Ощад взагалі жлоби? На СМС вам шкода копійку, так ще у вайбері шкода надіслати повідомлення? Добре, але що таке є вайбер ? Я із вайбером не підписуав договору про відображення інфи про стан рахунку в Ощад банку. І публічна оферта із Ощадом такого не передбачала. Вайбер до судової справи, не дай Боже, не прив'яжеш. І взагалі то , це повідомлення через вайбер може витерти відправник, на відміну від смс. Кепськи справи з тою діджиталізацією. Чому про поповнення рахунку СМС, про списання вайбер. Треба цей ощад покидати, але куди ? О, забув сказати, що мені за телефоном гар лінії порадили платти комуналку через розділ комунальні послуги. Воно того варте? Там транзації зберігаються? Там якусь окрему реєстрацію треба пройти... ![]() Все ж так просто було - нехай працююча система працює, не заважайте. ![]() у очень небогатого пожилого родственника тут соц.карта и пенс.карта,
и СМСки отключены для экономии.... Что, банк с осени стал брать комиссию за печать чека при снятии в своём банкомате ??
![]() Мій банк вже нормативи не порушує.
![]()
Как говорил великий вождь Владимир Ильич, есть науки научные, а есть науки служебные. Отечественная бухгалтерия (вынужденно) - как раз из последних. Мой бухгалтер готовит как минимум три абсолютно прозрачных баланса, в которых общая только цифра уставного капитала - для учредителей, для налоговой и для конкурентов. А как оно на самом деле в Ощаде - может быть узнаем после приватизации.
|
|