Сегодня пришел мужик и сказал, что в Ощаде новое распоряжение - челу с улици заплатить платеж будет стоить 35 грн за один , не хочешь позолотить ручку ? Давай карту Ощада или иди в терминал.
|
|
Сплатив рахунки , чи не сплатив, ніби пройшли сплати ... Треба перевірити за 3 доби.
Повернувся за годину на сайт Ощадбанку - знову не працює, зайти в кабінет неможливо. "Это какой-то пазор". Я розумію на IT деребанити бабло щонайлегше - усілякі вдосконалення, модифікації, таке інше... - і відкати. Це як із стовпами на Шулявському мосту. Але , тварі "державницькі" залиште громадянам хоч щось без грабіжництва. Що на правильний ввод паролю, що на неправильний, відповідь сайту Ощадбанка однакова -
"Неможливо виконати операцію. Спробуйте пізніше." Ще і на гарячій телеф лінії тон фахівця якийсь глумливий. Але якщо тобі закрита змога доступу до власних коштів то може тобі голос жодного представника офісного планктону буде здаватися глумливим. Про поповнення картки на суму > 1000грн отримав смс
В короткий проміжок дієздатності онлайн системи сплатив за комуналку , сума > 1000 та сума <100. Жодної смс не отримав, хоча раніше отримував 3 тижні тому на старому телефоні. Онлайн кабінет не працює, телефоную на гарячу лінію, відповідають що за наявності у мого телефону вайбер, саме туди надсилаються повідомлення про списання. Перевірив, дійсно, про списання більше 1000 повідомлення надійшло, про менше 100грн не надійшло. Ви що там в Ощад взагалі жлоби? На СМС вам шкода копійку, так ще у вайбері шкода надіслати повідомлення? Добре, але що таке є вайбер ? Я із вайбером не підписуав договору про відображення інфи про стан рахунку в Ощад банку. І публічна оферта із Ощадом такого не передбачала. Вайбер до судової справи, не дай Боже, не прив'яжеш. І взагалі то , це повідомлення через вайбер може витерти відправник, на відміну від смс. Кепськи справи з тою діджиталізацією. Чому про поповнення рахунку СМС, про списання вайбер. Треба цей ощад покидати, але куди ? О, забув сказати, що мені за телефоном гар лінії порадили платти комуналку через розділ комунальні послуги. Воно того варте? Там транзації зберігаються? Там якусь окрему реєстрацію треба пройти... Все ж так просто було - нехай працююча система працює, не заважайте. у очень небогатого пожилого родственника тут соц.карта и пенс.карта,
и СМСки отключены для экономии.... Что, банк с осени стал брать комиссию за печать чека при снятии в своём банкомате ??
Как говорил великий вождь Владимир Ильич, есть науки научные, а есть науки служебные. Отечественная бухгалтерия (вынужденно) - как раз из последних. Мой бухгалтер готовит как минимум три абсолютно прозрачных баланса, в которых общая только цифра уставного капитала - для учредителей, для налоговой и для конкурентов. А как оно на самом деле в Ощаде - может быть узнаем после приватизации.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||