Загляните для контраста в отделение старого типа... В подъезде жилого дома

|
|
![]() sola как был Ощад сберкассой УССР, так ею и остался. Я обратил внимание ещё на одну вещь, некоторые тесные довольно помещения, даже не в очень выйгрышных местах, переделывают под этот новый тип. А просторные Ощадовские помещения в отдельно построенных под них зданиях в людных местах так и остаются безо всякого внимания со старыми деревянными лавками. Мой вердикт в шею надо гнать Пышного, слабоватенький он.
![]() С поточного 2620 на карточный 2625 так и не идёт ...Есть чёткая форма, вводишь сумму, потом смс-пароль, далее увы, «Операцiя не дозволена».
Интересно, в этом году наконец заработает? ![]() clientage вчера или позавчера здесь на ветке писали, что вроде должны были с понедельника наладить. Правда, непонятен источник информации.
Ощад, конечно, молодец ещё и в том, что тщательно скрывает тарифы по Из этого банка можно было бы сделать конфетку при правильной постановке задачи, как никак государственный банк №1. Надо им на полставки пригласить менеджмент из Привата или бывший Дельтовский.
![]() Розчарування...
Ну що шановне паньство.... to be continued...Забігався я... та й забув трохи про Дельтавиплати.... Так ніхто і не передзвонив мені і пішов я знов на Січових стрільців... Приходжу...зареєструвався в електр. черзі...дочекався прийому...настрій гарний...А мені як сніг на голову: "Тільки віддамо на депозит!" І тут в мені закипіла південна гаряча кров козаків степу...і заговорили пращури... І так мені стало стидно і обідно за себе... за Ощад і славне місто Львів з яким я вже породнився і воно мені як рідне... що я вирішив дістати шабелюку і відстояти козацьку гідність і славу України! Вирішив звернутися до керівництва... в якійсь комірці мене перенаправили на внутрішній телефон 147... Як потім зясувалося то начальник депозитного відділу Марія Степанівна...Вона мені суворим тоном...оголосила, що тільки на депозит і гроші не віддадуть... Я повернувся до менеджера... взяв папір і почав писати скаргу на імя начальника обласного управління Ощадбанку... де описав все як було...Попросив зареєструвати як положено і отримати копію... Також попросив книгу скарг і пропозицій... Менеджер сказала почекати... тому що у начальника черга відвідувачів і книга скарг теж в нього...Поки чекав... додзвонився на гарячу лінію та зафіксував скаргу... Дівчина з гарячої лінії попросила передати слухавку менеджеру... І чую почала казати, що не можна примусово оформлювати депозити... Менеджера було шкода... та відповідає... що сама розуміє незаконність... але в неї внутрішнє розпорядження і вона не може ослухатися... Мені вся та ситуація самому дискомфортна... Поки чекали начальника раптом зявилася начальник депозитного відділу Марія Степанівна... і почала з того....ну чого ви не хочете оформити депозит? Я кажу шо не хочу і все...)) Бачили кажу "Собаче серце" як комісарша агітувала на поміч дітям Німеччини? От і я ... просто не хочу .. як Преображенський...не маю бажання...)) І тут вона почала скаржитися...що треба не забирати гроші, а підтримувати банківську систему... і приїзджають тут з інших областей і потрошать готівку ( чомусь подумалося зараз скаже, що "донецькі" понаїхали..)) Я сказав, що я не приїхав, а тут живу...))) Ну й що що донецька прописка? В кінці кінців каже, що видасть гроші, але віддати скаргу... Я спочатку розізлився і хотів пустити в діло... Але потім не захотів вчиняти зло і простив їх....Люди в принципі підневольні.... Бог їм суддя... Забрав гроші і пішов... Стидно мені за них... і в той же час легше на душі, що відстояв свою людську гідність... і не пішов як раб і кріпак... Не для того був Майдан і гибли люди... і гинуть зараз... щоб беззаконня чинилося і неосовок квітнув! Слава Україні! П.С. Сума всього 4583 грн...)) Люди! Не будьте бидлом і рабами! Відстоюйте свої права!
|
|