Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
chipmunk написав:Чому так? В мене неіменна була з лімітом, мені просто випустили кешбечну а ту заблокували, ліміт лишився.
Тоже так сделали. Может при выдаче карты как всегда дергают ползунок кредитного лимита, и могут даже долить больше. В процессе использования быстро соображают увеличивать лимит, причём очень щедро
unlock, заніс депо, зробили фото для кешбечної картки, приблизно через 10 днів повідомили, що картка вже є, закрили стару уні голд, запит в убкі, збільшили ліміт.
greenozon написав:% я так розумію починає нараховуватись по факту введення коштів на депо рахунок.
Людина з вулиці написав:Нажаль, тільки так
а Михозамараным дают КБ-голду с лимитом при внесении 25К на депо?
Несколько страниц назад описывал ситуацию, что 10к лимита, висевшие у меня нетронутыми больше года, оказались недоступными к использованию из-за плохой кредитной истории, несмотря на то, что я у этих г0ндонов машину в кредит брал и досрочно выплатил.
Так что если и дадут, то скорее всего нулевочку.
Не факт - у меня по двум аккам висело больше полугода по 30К - сегодня проверил - живые, правда лимит трат в интернете, чтобы изменить пришлось слать фото с паспортом... причем моб приложении не нашел чат, хотя они меня туда отсылали. Пришлось через комп.
Суттєво також скоротився торік депозитний портфель населення в Сбербанку (-2,37 млрд грн, або -30%), Промінвестбанку (-984 млн грн, або -24%), Місто Банку (-374 млн грн, або -31%), А-Банку (-310 млн грн, або -9%).
ИМХО. Ось так деполюдишки підучили А-банку. Мінус - 9% за рік. Відчутно досить. Тільки я вивів майже 0,6 млн... Зхаменулися, відкритили краник на 3 тижні - і знову знизили ставки. Будуть балансувати на тих же цифрах (без притоку значного - депогрошей)...
jay2004 написав: ИМХО. Ось так деполюдишки підучили А-банку. Мінус - 9% за рік. Відчутно досить. Тільки я вивів майже 0,6 млн... Зхаменулися, відкритили краник на 3 тижні - і знову знизили ставки. Будуть балансувати на тих же цифрах (без притоку значного - депогрошей)...
чтобы открыть он-лайн депозит - нужно прийти в банк и взять универсальную, правильно? ИБ подключится автоматически? можно ли сказать им шоб КЛ на универсальную не ставили? депозит на 2 грн можно пополнить на 1000 грн, т.е. ограничений нет?
uaprofi написав:чтобы открыть он-лайн депозит - нужно прийти в банк и взять универсальную, правильно? ИБ подключится автоматически? можно ли сказать им шоб КЛ на универсальную не ставили? депозит на 2 грн можно пополнить на 1000 грн, т.е. ограничений нет?
Алгоритм такий. 1. В відділенні відкриваєте Уні карту і для виплат карту. 2. Поповнюєте Уні грн з 0 лімітом. 3. Реєструєтеся в А24. 4. Відкрмваєте депо. Як рекомендація. 5. Можна ще відкрити Авклад для гнучкості.