Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
KaWa написав:Яка може бути причина, що через додаток "Сільпо" картку не можна додати в "мастерпас"? Пів-дня б'юсь, по 1 грн списує, а результату 0
Сколько у вас карт в кошельке? если больше 5 добавить новую карту не получится - надо удалять. Ну сама мастерпасс - штука ужасно глючная - не могу войти в кошелек со страницы мастерпасса уже несколько месяцев. Как раз приложение Сильпо и помогает хоть как-то приводить его в порядок
KaWa написав:Яка може бути причина, що через додаток "Сільпо" картку не можна додати в "мастерпас"? Пів-дня б'юсь, по 1 грн списує, а результату 0
Сколько у вас карт в кошельке? если больше 5 добавить новую карту не получится - надо удалять. Ну сама мастерпасс - штука ужасно глючная - не могу войти в кошелек со страницы мастерпасса уже несколько месяцев. Как раз приложение Сильпо и помогает хоть как-то приводить его в порядок
В додаток хотів додати картку, в "мастерпасі" - перша і єдина поки що. Я не міг зрозуміти, що саме глючить
KaWa Попробуйте добавить в додатке Новой Пошты. Может карта совсем новая, попробуйте через сутки, позже. Может быть какой то запрет со стороны банка, лучше на горячей линии уточнить в чем проблема.
кто-то получил уже инвайт в Клабхаус от А-банка? обещают после регистрации еще 2 инвайта, которые выкупят по 200 грн. за штуку https://a-bank.com.ua/club-house/ Що потрібно для отримання інвайту від «А-Банку» не клієнтам банку? Завантажити мобільний додаток АВаnk24 в AppStore. Пройти реєстрацію й активувати картку «Зелена». Написати в підтримку додатку АВаnk24 «Хочу в Клаб» — на барабані вибрати меню «Повідомлення». Для клієнтів «А-Банку» все ще простіше: при наявності картки «Зелена» необхідно просто написати в чат підтримки програми АВаnk24 «Хочу в Клаб». Але на цьому «А-Банк» не зупинився. Користувачам, які не використають свій інвайт в цій соціальній мережі, «А-Банк» готовий запропонувати викупити його за 200 грн.
VetalUA написав:Для клієнтів «А-Банку» все ще простіше: при наявності картки «Зелена» необхідно просто написати в чат підтримки програми АВаnk24 «Хочу в Клаб».
Ага, они хотят: 1. регистрацию на фин.номер 2. скриншот
VetalUA написав:Для клієнтів «А-Банку» все ще простіше: при наявності картки «Зелена» необхідно просто написати в чат підтримки програми АВаnk24 «Хочу в Клаб».
Ага, они хотят: 1. регистрацию на фин.номер 2. скриншот
У Банка уже переизбыток продавцов инвайтов. И если захочешь продать инвайт вообще устроят допрос, вышли тот скрин, вышли этот скрин.