Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
zzzzzz написав:Есть инфа по собранию акционеров Укрнафты которые прошли сегодня ?
После обеда стакан вынесли до 300
Ахаха, я не нашел никакой инфы: посмотрел и профильные медиа по нефтегазу, и профильные по фондовому рынку. Вот это уровень рынка и медиа Может Реестр напишет?
Приняли дивы . Как в проекте . В сумме больше 106 грн на акцию
90% за 2020 год? Это дивы приняли или опять какая-то попытка в бюджет закинуть напрямую? Проект решений меняли? было изначально так
У зв’язку з наявністю непокритого збитку за даними річної фінансової звітності Товариства за 2020 рік, підтвердженої аудиторським висновком, дивіденди не нараховувати. Весь чистий прибуток Товариства за 2020 рік за даними річної фінансової звітності, підтвердженої аудиторським висновком, спрямувати на покриття накопиченого збитку. Проект №2 Оскільки Товариством не прийнято рішення про виплату дивідендів до 1 травня 2021 року, дивіденди не нараховувати, прибуток розподілити відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік»
zzzzzz написав:Есть инфа по собранию акционеров Укрнафты которые прошли сегодня ?
Ахаха, я не нашел никакой инфы: посмотрел и профильные медиа по нефтегазу, и профильные по фондовому рынку. Вот это уровень рынка и медиа Может Реестр напишет?
Приняли дивы . Как в проекте . В сумме больше 106 грн на акцию
Верховный суд по иску Мирона Найды обязал в рамках процедуры сквиз-аута DNEN выплатить двойную рыночную цену: вместо 488,14 гривен за акцию - 1547,40 гривен за акцию. Ссылка на полное решение суда - . У меня было 2 811 акций, так что подаю иск тоже, теперь будет легче)