Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Андрей Пасишник 20 мин · Дуже здивований "новиною" від Сергія, бо мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, разом в Аукціонному комітеті встановлювали прозорі правила продажу нафти. Після звільнення Коржа, я дійсно, особисто пропонував йому свою кандидатуру і виявив бажання працювати з Айварасом в одній команді, але отримав відповідь що ця посада виключно під оборонний комплекс і в нього є кандидати на цю посаду. На рахунок Ургазвидобування - ця компанія знаходиться в управлінні Нафтогазу і не підпорядковується мінекономіки і я в ній й так голова Наглядовоі Ради й додаткових важелів контролю не потребую)
Человек, из-за "продавливания" которого Абромавичус подал в отставку и назначение которого замом министра экономики лоббировал Кононенко - это Андрей Пасишник.
Пасишник, нынешний зампред Нафтогаза, исторически близок к группе "Воля народа", которая с недавних пор после вступления туда Довгого стала спасать коалицию голосами. Но взамен на это "Воля народа" хотела учета своих интересов на рынке энергоносителей. В частности, в компании Укргаздобыча. Эта компания через Нафтогаз с недавних пор находится в подчинении Минэкономики.
Востаннє редагувалось komp в Сер 03 лют, 2016 20:09, всього редагувалось 1 раз.
alex_2013 Товарищ, ты сходи туда попробуй что-то сделать. Уверен что он говорит правду, так как есть очный пример, наш премьер, который продолжает держать схемы. И я это говорил и говорю исходя не из ФБ или других СМИ. Правда за Кононенко ничего сказать не могу.
Петро Порошенко 6 мин · Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом, якого саме я запросив до команди, надав українське громадянство і звернувся до фракції "Солідарність" з пропозицією висунути його на посаду міністра економіки. Айварас підтвердив, що протягом всього часу роботи в Уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацраду реформ. З могу боку таке сприяння гарантоване й надалі. Вважаю, що Айварас має залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати. Все, що сьогодні озвучив Айварас Абрамавічус, має розслідувати Національне антикорупційне бюро як новостворений незалежний орган. Ігор Кононенко звернувся до НАБУ і заявив, що готовий співпрацювати з ним. Про це повідомило керівництво цього органу. Чим швидше суспільство отримає відповідь на поставлені питання, тим краще.
Прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що на уряд і міністрів здійснюється постійний тиск політичних гравців. Про це він сказав у середу на засіданні Кабміну. "Здійснюється постійний тиск на окремих міністрів, на уряд в цілому. Є багато цікавих заяв, у тому числі з трибуни парламенту, про корупцію. Але ті, хто говорять про боротьбу з корупцією, потім приходить до членів уряду, щоб вирішити свої питання: когось десь призначити, когось звільнити", - сказав прем'єр. Яценюк заступився за міністрів, пообіцявши їм захист. "Це уряд нової країни. Так ми робимо помилки, але ми робимо. Я буду захищати кожного міністра. Так. Зараз дуже непросто, але наша сила в тому, щоб продовжувати боротись", - сказав прем'єр. "На жаль, під політичним тиском низка міністрів вимушені були написати заяви про відставку. Відставка приймається виключно Верховною Радою. І наша фракція, "Народного фронту", буде приймати рішення окремо щодо кожного міністра, з огляду на те, як хто працював", - пообіцяв Яценюк.
Фонд государственного имущества объявил на 2 марта повторный аукцион (ранее планировалось на 15 января, — ред.) по продаже государственного пакета акций Укрсоцбанка в количестве 6762 штук, который составляет 0,00004% уставного капитала финучреждения. В газете «Ведомости приватизации» от 2 февраля (№9) указано, что начальная цена продажа пакета акций составит 536,43 грн при номинальной оценке в 676,2 грн. Заявки принимаются до 26 февраля.