|
БІГ Енергія - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 17 бер, 2009 11:25
... И тут кинули.
Как проговорились в БИГе: "ВА возглавил "наш" человек, сами его назначали, все у нас будет нормально!"
... КАК ЖИТЬ В ЭТОЙ СТРАНЕ ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.С.: Если не начнут отдавать долги - будем требовать смены ВА!!!
Достали!!
-
Fedoroff
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 12:11
Да, и эти дожились.... ВА на год, мораторий, все по сценарию, благо этим никогда не доверял
http://www.proanalysis.info/news.php?id=823
кто следующий?
-
alessandro23
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 12:51
http://tsn.ua/ua/groshi/nbu-vviv-timcha ... rgiya.html ЦЕ ПРО ТА ДЛЯ БІГУ . ЛЮДИ ЧИТАЙТЕ ЖУРНАЛИ ДЕНЬГИ ТА АЛХИМИЯ ФИНАНСОВ - ТАМ УСІ МЕТОДИ ЯК ВИБИТИ СВОЇ ВКЛАДИ НАВІТЬ В БАНКУ В ЯКОГО Є ТА НБУ 
-
lubo_lew
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 14:39
www.reyestr.court.gov.ua ТИПОВІ ЗРАЗКИ СУДОВИХ СПРАВ РІШЕННЬ НА КОРИСТЬ ПОЗИВАЧІВ, ЯКИМ НЕ ХОЧУТЬ ВИПЛАЧУВАТИ ВІДСОТКИ . ЦК ПЕРЕВАЖАЄ ПОСТАНОВУ НБУ. ДОСИТЬ НАБРАТИ ТЕКСТ ПОШУКУ -ДЕПОЗИТУ 
-
lubo_lew
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 15:05
Вот еще одно "чудо украинской банковской мысли" накрылось временной администрацией... Я только вкладчиков - нормальных адекватных граждан не понимаю: как можно доверять деньги каким-то прохиндеям или "господам спортсменам" (Родовид). Ведь пришли же в Украину нормальные дочки европейских банков, так с ними и работать надо. А не со всякими...
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 15:43
Які є варіанти дій вкладника, якщо термін договору по депозиту вже закінчився і гроші банком не були поврнені до моменту введення ТА ?
1. нічого не робити, чекати закінчення мораторію на видачу депозитів
2. продовжити депозит на термін до 6-ти місяців(гроші все одно не видадуть, а тут хоч відсотки нараховуватись будуть)
3. судитись.
ІМХО
1. як баран - психологічно важко
2. оптимальний як на мене варіант, але чи не вийде що зараз фонд гарантування підмахне переміщення банку БЕ в тимчасові учасники і тоді шанси отримати колись в майбутньому свої гроші ще зменшаться?
3. наскільки я розумію, в даному випадку суди не приймають рішення на користь вкладників під час дії мораторію - тобто безперспективіна справа.
Хто поділиться думками, в кого подібна ситуація?
p.s. Львівська філія БЕ
-
MichaelNat
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 23:32
Sir John написав:Вот еще одно "чудо украинской банковской мысли" накрылось временной администрацией... Я только вкладчиков - нормальных адекватных граждан не понимаю: как можно доверять деньги каким-то прохиндеям или "господам спортсменам" (Родовид). Ведь пришли же в Украину нормальные дочки европейских банков, так с ними и работать надо. А не со всякими...
В крайнем случае, при наличии крайнего патриотизма или шовенизма, можно положить деньги в один из банков украинских, но занимающих первые строки рейтингов, или в госбанк.... Нет, всем хочется экзотики! 
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2009 23:45
MichaelNat написав:Які є варіанти дій вкладника, якщо термін договору по депозиту вже закінчився і гроші банком не були поврнені до моменту введення ТА ? 1. нічого не робити, чекати закінчення мораторію на видачу депозитів 2. продовжити депозит на термін до 6-ти місяців(гроші все одно не видадуть, а тут хоч відсотки нараховуватись будуть) 3. судитись. ІМХО 1. як баран - психологічно важко  2. оптимальний як на мене варіант, але чи не вийде що зараз фонд гарантування підмахне переміщення банку БЕ в тимчасові учасники і тоді шанси отримати колись в майбутньому свої гроші ще зменшаться? 3. наскільки я розумію, в даному випадку суди не приймають рішення на користь вкладників під час дії мораторію - тобто безперспективіна справа. Хто поділиться думками, в кого подібна ситуація? p.s. Львівська філія БЕ
тут либо выкупать либо продлевать
сколько читаю форум, то не видела чтобы по суду из банка с ва выдали живые деньги...
а вообще читайте ветки банков с ва, там много чего полезного пишут.
-
_nata_78
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 00:03