|
|
![]() Фінансове моделювання в ExcelЯ не знаю чи це обговорювалось десь раніше на форумі, але в мене таке питання: Я дуже зацікавився фінансовим моделюванням в ексель для аналізу фондових ринків, компаній і пошуку привабливих інвестицій. Наскільки фінансове моделювання в ексель популярне серед профессійних інвесторів? І чи може є щось краще для аналізу ніж ексель? Дякую за відповіді.
![]() Метасток не для финансового моделирования - а для тех анализа и торговых систем.
Для финансового моделирования Excel хороший вариант, есть еще MathLab. Советую поискать в поисковиках следующие книги: Лукасевич И. "Анализ операций с ценными бумагами с Microsoft Excel" Лукасевич И. "Анализ финансовых операций. Методы, модели, техника вычислений" Буренин А.Н. "Управление портфелем ценных бумаг" Дубина А. Г., Орлова С. С, Шубина И. Ю., Хромов А. В. "Excel для экономистов и менеджеров"
![]() Еще можно посмотреть "Финансовое моделирование с использованием Excel" Шимон Беннинга
ISBN 978-5-8459-1141-4
![]() MathLab я трішки вивчав в університеті, але ексель всетаки ближче до душі і наче простіше. Спробую пошукати запропоновану літературу. Дякую.
І все таки цікаво чим користуються серйозні, інституційні інвестори типу банків, КУА і т.д?
![]() Якщо цікавлять нейромережі в exel - я юзаю EXEL NEURAL PACKAGE. Просто, зручно, нічого лишнього.
![]() Як би я знав що це таке "нейромережі в eсxel"... щойно подивися онлайн. Доволі цікава штука. А ви її купували за 100 баксів, чи десь просто з інету закачали?
![]() Я собі теж завантажив EXEL NEURAL. Доволі цікава штука, але все одно буду пробувати розроблювати свої власні моделі...так цікавіше
![]()
|
|