Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Mutabor, родители могут без комиссии через тумбу пополнить свою карту Уни, а потом перевести деньги на твою карточку используя ту же тумбу или обратиться к менеджеру.
MASolomko написав:Mutabor, родители могут без комиссии через тумбу пополнить свою карту Уни, а потом перевести деньги на твою карточку используя ту же тумбу или обратиться к менеджеру.
Спасибо. Это вариант, только с тумбой не хотят связываться
Ratatui написав:Бегемот уже с ума потихоньку сходит. Почти в 9 вечера звонок про голд карту с повышенным лимитом. Не верю я бегемоту. Обкакался весной из-за михи обнулил универсалку. Пусть дальше наяривает.
Можете тішити своє самолюбство скільки вам завгодно, але з ймовірністю 90% дзвонили вам агенти, у надії підняти на вас комісію, а не сам Прихват. Тому ні, ваша 20-ка це не остання його надія на виживання, а чиясь надію на додатковий заробіток.
Ratatui написав:Бегемот уже с ума потихоньку сходит. Почти в 9 вечера звонок про голд карту с повышенным лимитом. Не верю я бегемоту. Обкакался весной из-за михи обнулил универсалку. Пусть дальше наяривает.
Получил голд несколько дней назад. До сих пор робобаба звонит каждый день и предлагает получить карту.
Искатель написав:Так нельзя писать. Правильно - 0,5%, минимум 5 грн.
Они в той табличке написали так: --- Поповнення картки без наявності картки (в т.ч. зарахування решти від 50 грн.) --- у касі – 5 грн у терміналі самообслуговування - 0,5% від суми (мінімум 5 грн)***; --- *** Для власників карток ПриватБанку діє акційний тариф 0,2% від суми (мінімум 2 грн).
Порт написав:Получил голд несколько дней назад. До сих пор робобаба звонит каждый день и предлагает получить карту.
Можете тішити своє самолюбство скільки вам завгодно, але з ймовірністю 90% дзвонили вам агенти, у надії підняти на вас комісію, а не сам Прихват. Тому ні, ваша 20-ка це не остання його надія на виживання, а чиясь надію на додатковий заробіток.
Звонила резиновая баба(не живая, не агент).
Агенти теж свій час цінують. Номер-то не прихватівський був, правда?