Це якісь дурні приватівці, мені розумні свого часу попалися та дали навіть посилання на роз´яснення податкової. Коротше кажучи, депо фоп оподатковують як депо фо, чому - хз. Давно тримаю депо в буксах, податки сплачує банка як і зі звичайних...
|
|
Re: ПриватбанкЦе якісь дурні приватівці, мені розумні свого часу попалися та дали навіть посилання на роз´яснення податкової. Коротше кажучи, депо фоп оподатковують як депо фо, чому - хз. Давно тримаю депо в буксах, податки сплачує банка як і зі звичайних... Козак-характерник
Слухайте. В ПБ дуже часто блокують карткові рахунки клієнтів через те, що нібито хтось скаржився на незаконність операцій по них. Ви вірите, що такі негідники існують, їх багато і вони мають доступ до інформації про рух коштів на карткових рахунках клієнтів цього банку? Ви вважаєте, що завжди треба вірити тому, шо Вам кажуть в СБ ПБ і взагалі в банках? Можу уявити тільки один випадок, коли такі скарги можуть бути. Якщо Ви когось скривдили, перейшли йому шлях, насипали солі на хвіст і т.д. Інколи скаржаться на фірми, які використовують картки ПБ для здійснення підприємницької діяльності, якщо вони когось погано обслугували, продали поганий товар і т.д. Re: ПриватбанкА можливо це боротьба з фінансуванням терроризму? Ось вас і заблочили. Козаче ви фінансували тероризм або сепаратизм? Крим чий? Як ви відноситися до Лугандонії, чи Недоросій? ( як там назівається зараз той бантустан я вже запутався) Донбас це ...... ?
ну валюту не дуже й виймеш, а так ха би лежала на депозиті поки не тре буде гривня. Re: ПриватбанкВернули деньги за метро, но почему-то на другую карту (Универсальную) и даже на какие-то копейки больше, чем нужно. У всех так?
Re: Приватбанкперестали приходить смс по операциям по карте привата.
настройки не менял, в настройках точка стоит на смс как и раньше. в чате эти при*дурки на вопрос "не приходят смс" расказывают какое хорошее решение приложение приват24. ![]() Востаннє редагувалось Diman в Вів 11 жов, 2016 15:09, всього редагувалось 3 разів.
Та от просто зараз пригадую, що коли купив новий смартфон, то пішов стандартну другу сімку( в мене двохсімочний) міняти на мікро. То приходила смс про блокування старої. А по першій сімці, що перестала працювати смс не було про блокування. Треба запит письмовий в МТС зробити, чи не намагався хтось блокувати мою сімку? І коли? Займуся тим... Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 11 жов, 2016 15:10, всього редагувалось 1 раз.
Re: ПриватбанкДа погано Ви знаєте Козака. На Козака потужно полуют файні хлопці Фагорівці ( це голодні внуки покійного Михайлівського) так шо з наступного понеділка Козаку заблочать всі рахунки у всіх банках без суду і слідства, до вирішення питання. А хто казав що буде легко?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||