|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:46
Smok написав:Спрашиваю потому что сами приватовцы не знают
Це якісь дурні приватівці, мені розумні свого часу попалися та дали навіть посилання на роз´яснення податкової. Коротше кажучи, депо фоп оподатковують як депо фо, чому - хз. Давно тримаю депо в буксах, податки сплачує банка як і зі звичайних...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 576 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:53
Козак-характерник написав:Може вони мою сімку заблокували? Треба буде в МТС звернутися і поцікавитися, чи ніхто не намагався мою сімку заблокувати?
99.9% що так і було. Звернутись треба обовязково, щоб по вухам дали тому хто допоміг блокувати\"відновляти" сімку Вашу. Сам шахрай точноб без робітника мтсу не справився(да щей контракт у Вас...)
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 158 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:55
Козак-характерник Може Піфагор мутить, як Ньюбі натякає? Пригадую, що вони мені декілька разів телефонували.
Слухайте. В ПБ дуже часто блокують карткові рахунки клієнтів через те, що нібито хтось скаржився на незаконність операцій по них. Ви вірите, що такі негідники існують, їх багато і вони мають доступ до інформації про рух коштів на карткових рахунках клієнтів цього банку? Ви вважаєте, що завжди треба вірити тому, шо Вам кажуть в СБ ПБ і взагалі в банках? Можу уявити тільки один випадок, коли такі скарги можуть бути. Якщо Ви когось скривдили, перейшли йому шлях, насипали солі на хвіст і т.д. Інколи скаржаться на фірми, які використовують картки ПБ для здійснення підприємницької діяльності, якщо вони когось погано обслугували, продали поганий товар і т.д.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:57
Козак-характерник написав:Мене немає на фейсбуці. Нічого не бачу. А хто там? На моніторинг лист відправляв, так там на номер першої заявки перенаправили...І знову чекати просять. Обіцяли, що сьогодні зі мною зв'яжуться. Ось чекаю...
А можливо це боротьба з фінансуванням терроризму? Ось вас і заблочили. Козаче ви фінансували тероризм або сепаратизм? Крим чий? Як ви відноситися до Лугандонії, чи Недоросій? ( як там назівається зараз той бантустан я вже запутався) Донбас це ...... ?
-
jjjj75
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:00
Квесторе_поверніться написав:Кожен може опинитись на Вашому місці.
Сказав Беня Коломойский, і подав 5 гривень бомжу на опохмел біля центрального продуктового базару міста Дніпа.
-
jjjj75
-
-
-
-
Профіль
-
-
Sawradym написав: Smok написав:кто-то пробовал со счёта ФОП открывать в привате депозиты?
Я зараз би не радив відкривати депозити на ФОПа, адже з нового року наші "благадєтєлі" планують сильно притиснути єдинників, аж до повної ліквідації, відповідно вийняти ці кошти після покращення може виявитись дуже дорогим задоволенням. Тому моя порада виймайте зараз все що зайве і кладіть на депо як приватна особа.
ну валюту не дуже й виймеш, а так ха би лежала на депозиті поки не тре буде гривня.
-
Smok
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Вернули деньги за метро, но почему-то на другую карту (Универсальную) и даже на какие-то копейки больше, чем нужно. У всех так?
-
Andrew75
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:07
перестали приходить смс по операциям по карте привата. настройки не менял, в настройках точка стоит на смс как и раньше. в чате эти при*дурки на вопрос "не приходят смс" расказывают какое хорошее решение приложение приват24. 
Востаннє редагувалось Diman в Вів 11 жов, 2016 15:09, всього редагувалось 3 разів.
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:08
root написав: Козак-характерник написав:Може вони мою сімку заблокували? Треба буде в МТС звернутися і поцікавитися, чи ніхто не намагався мою сімку заблокувати?
99.9% що так і було. Звернутись треба обовязково, щоб по вухам дали тому хто допоміг блокувати\"відновляти" сімку Вашу. Сам шахрай точноб без робітника мтсу не справився(да щей контракт у Вас...)
Та от просто зараз пригадую, що коли купив новий смартфон, то пішов стандартну другу сімку( в мене двохсімочний) міняти на мікро. То приходила смс про блокування старої. А по першій сімці, що перестала працювати смс не було про блокування. Треба запит письмовий в МТС зробити, чи не намагався хтось блокувати мою сімку? І коли? Займуся тим...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 11 жов, 2016 15:10, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:09
newbie написав:Ги. А які це негідники мають доступ до інформції про рух коштів на Вашій картці?
Да погано Ви знаєте Козака. На Козака потужно полуют файні хлопці Фагорівці ( це голодні внуки покійного Михайлівського) так шо з наступного понеділка Козаку заблочать всі рахунки у всіх банках без суду і слідства, до вирішення питання. А хто казав що буде легко?
-
jjjj75
-
-
-
-
Профіль
-
-
|