Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lel Напишите, пожалуйста, где зарегистрирован Приватбанк? Хочу деньги прислать по Украине знакомому на карточку. Писать ПАТ "Приватбанк" в м.Киев или в м. Днепр? Или как еще?
Marica написав:lel Напишите, пожалуйста, где зарегистрирован Приватбанк? Хочу деньги прислать по Украине знакомому на карточку. Писать ПАТ "Приватбанк" в м.Киев или в м. Днепр? Или как еще?
без міста, просто Приватбанк. а взагалі реквізити можна подивитись в п24: усі послуги - інфо - мої реквізити.
або тут https://privatbank.ua/pay/, тисніть "Реквізити для поповнення Вашої картки від рідних, колег, партнерів"
Marica написав:lel Напишите, пожалуйста, где зарегистрирован Приватбанк? Хочу деньги прислать по Украине знакомому на карточку. Писать ПАТ "Приватбанк" в м.Киев или в м. Днепр? Или как еще?
Для карточек просто ПАТ "КБ "Приватбанк". Все карточные расчеты проводит филия "Центр электронного бизнеса" МФО 305299
На сьогодні будь-яка стратегія часткової або повної націоналізації Приватбанку сприймається як win—lose, і програє завжди держава. Але це не єдиний можливий варіант. Найгірший з них (lose—lose) — це ліквідація банку. Історія "Дельти", у ліквідацію якої теж ніхто не вірив, показує, що й такого варіанта розвитку подій виключати не можна. Цей сценарій — відчутний удар по всьому фінсектору. Звісно, не всі депозити підпадають під держгарантії. Виплатам з ФГВФО підлягає близько 13,5 млн депозитів Приватбанку на загальну суму майже 68 млрд грн. Це безпрецедентні втрати, і, на жаль, тільки ними цей сценарій не обмежиться. Кошти фіз- і юросіб на поточних рахунках у сумі понад 60 млрд грн будуть втрачені.
Сценарій 2. Мабуть, єдиний можливий win—win сценарій — націоналізація за псевдокіпрським варіантом. Йдеться про механізм, який використовувався під час банківської кризи на Кіпрі та передбачав можливість конвертації коштів на рахунках великих вкладників банку в його акції. За певних умов він справді міг би стати відносно успішним. План порятунку, описаний у меморандумі, до речі, припускає схожий варіант — депозити пов'язаних осіб та інші незабезпечені зобов'язання банку можуть бути виміняні на участь у капіталі. От тільки держава, відповідно до сценарію МВФ, зобов'язана стати основним акціонером
Я не хочу втратити суму 200+ при першому сценарії або стати акціонером банку при другому. Тому і зменшив суму присутності в Приват банку. Що рекомендую зробити всім вкладникам банку, а не надіятись на авось!
Подякуєте мені пізніше.
ПС всі хто прислухався до моїх порад по банку Михайлівський, вийшли без втрат.
Для карточек просто ПАТ "КБ "Приватбанк". Все карточные расчеты проводит филия "Центр электронного бизнеса" МФО 305299
Все такие умные, а никто даже и не догадался спросить где эта особа собиралась писать "в м. ХХХХ"?
Ukrainian написав:Я думаю Америка швидше розвалиться ніж Росія Одразу після виборів будуть масові протести сторони будуть оскаржувати результати виборів а-ля Україна 2004 І тоді Донбас знову стане частиною України а Україна і Росія будуть братськими народам як і два роки тому
Оце цікавий хід - чекати розвалу США і вкладатись в доларах на п'ять років в банк головного жидобандерівця, та й ще в надії що в разі шухера держава все покомпенсовує?
Ukrainian написав:Я думаю Америка швидше розвалиться ніж Росія Одразу після виборів будуть масові протести сторони будуть оскаржувати результати виборів а-ля Україна 2004 І тоді Донбас знову стане частиною України а Україна і Росія будуть братськими народам як і два роки тому
Оце цікавий хід - чекати розвалу США і вкладатись в доларах на п'ять років в банк головного жидобандерівця, та й ще в надії що в разі шухера держава все покомпенсовує?
тут якась суперлогіка закладена: США розвалиться, долар і Путін будуть жити вічно