Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
L розмова була про валюту і фіз.осіб.....а юрики в звязку з нежданчиком і статусом держбанку - таки частково підуть у інші банки, бо в переважній кількості усі хочуть "приватності" як депозитних коштів так і руху коштів взагалі ) . а приватності у тій формі що була у приватного банку уже не буде щоб там нові ТОПи нам не казали )..тому і в плані юриків ви багато чого не вловлюєте )
-VICTOR- а какая приватность для юриков? Отчетность все сдают, и никто не будет в здравом уме укрываться от налогов если деньги зашли на юр счет. А про движение средств - типа будут бояться что государство узнает на что расходуются заработанные деньги?
sailed написав:-VICTOR- а какая приватность для юриков? Отчетность все сдают, и никто не будет в здравом уме укрываться от налогов если деньги зашли на юр счет. А про движение средств - типа будут бояться что государство узнает на что расходуются заработанные деньги?
Все правильно - про відкриття депозитного рахунку кожен банк відразу інформує ДФС, а про рух коштів (вже навіть не коштів, а товарів) можна легко взнати навіть з ЄРПН. Ще кілька років тому за "злочинного режиму" (а зараз доступ до інфо в ДФС набагато вища - взяти хоча б той же ЄРПН), мені при розмові в податковій було сказано що в нас в податковому кредиті "висвічується" сумнівний контрагент. На моє зауваження що такого бути не може (ми в такі ігри давно вже не "бавимся", так як ще на початку 2000-х ледь не влипли і зрозуміли, що "лівак" легко відстежується), хлопака сів за комп і за хвилину видав "ланцюжок": ми- залізниця - якийсь лівий контрагент залізниці. Він погодився зі мною, що за фіндіяльність залізниці я не відповідаю і на тому розійшлися. Але я хочу сказати тим, що ще тоді в ДФС працювала програма на "засвітку ризиків", причім не тільки прямого контрагента, а й контрагентів контрагента. Так що "великий брат" за юриками стежить достатньо глибоко і легально вже давно.
Илата Наволач написав:Добавлю позитива в ветку. Оплачены: интернет, заказ из американского интернет-магазина, покупки в Билле и АТБ картой Привата с чипом и PassPay (Mastercard World Elite) в счет кредитных средств без сбоев. В банкомате сняты наличные на карманные расходы, банкомат заполнен купюрами по 100 и 200 грн, как обычно и было. В общем, что касается меня, то , как обещали, изменений не почувствовала. Во всяком случае, пока...
В банкомате тоже с кредитки снимали или с дебетовой карты?
Илата Наволач написав:Добавлю позитива в ветку. Оплачены: интернет, заказ из американского интернет-магазина, покупки в Билле и АТБ картой Привата с чипом и PassPay (Mastercard World Elite) в счет кредитных средств без сбоев. В банкомате сняты наличные на карманные расходы, банкомат заполнен купюрами по 100 и 200 грн, как обычно и было. В общем, что касается меня, то , как обещали, изменений не почувствовала. Во всяком случае, пока...
Вах вах вах. Этож как надо любить банкиров чтобы наличку снимать с кредитки.
Вах вах вах. Этож как надо любить банкиров чтобы наличку снимать с кредитки.
Пару недель назад, готовясь к новогодним тратам у меня был выбор - снять с кредитки нал, или сдать доллары. Снял с кредитки - и не прогадал Плюс товар дешевле чем в магазинной рознице. Так что ситуации бывают разные, иногда и снимать кеш с кредитного лимита может быть выгодным
Коллеги, уточняющий вопрос. Текущий статус закона №5553 (относительно гарантирования всей суммы вклада в гос. банках http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=60747): "Закон направлен на подпись Президенту - 22.12.2016". Замечу, что данный закон был определен президентом как неотложный, но он до сих пор не подписан, а значит и не вступил в силу?