Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
На гілці скунса було, здається - клієнт з донецькою реєстрацією для підтвердження місця проживання дав банку договір оренди квартири в Києві
Навіщо? Клієнт, що проживає в Донецьку і Луганську є резидентом. То для кримчан довідка обов'язкова, вони прирівняні до нерезидентів. А людина, що покинула окуповану територію не забов'язана оформляти документально статус так званого "переселенця".
согласно закона о финмоне - банк у тебя может потребовать предоставить твои грязные трусы, и ты обязан им это предоставить. Хоть справку что ты жив, а не мертв, а где такую брать - никого не ипет. Вот принеси и всё. Такие у нас законы. В случае отказа предоставить - имеют право отказать тебе в обслуживании вплоть до разрыва деловых отношений.
не принесешь справку - отправят обратно в БМ, еще и комисс возьмут за это.
Якщо сприйняти закон літера в літеру, то так і виходить... Вони можуть запросити в мене й скатєрть - самобранку з чарівною паличкою.
Козак-характерник написав:Якщо сприйняти закон літера в літеру, то так і виходить... Вони можуть запросити в мене й скатєрть - самобранку з чарівною паличкою.
Ви невірно зрозуміли сигнали. Держава в особі приватбанку запрошує вас завітати в районний комісаріат для реєстрації
ну так просто ты апеллируешь к Закону, что они не имеют право у тебя требовать справку переселенца и про это нигде не написано. Я просто написал, что согласно Закона они могут требовать у тебя всё, что угодно и ты сам с этим согласился. Такие у нас законы ...
предназначения финмона в банке щас - это покрывать черные схемы их собственников, но чтоб показывать видимость работы - плющить честных добропорядочных клиентов.
"Банк додатково, у встановленому законом порядку, вимагає надання довідки внутрішньо переміщенної особи, для підтвердження факту неналежності до населення тимчасово-окупованих територій, що не мають права на обслуговування в Банку відповідно до Рішення РНБО. В даному випадку Банком не порушуються вимоги чинного законодавства України".
Так ось...В данному випадку Банк порушує законодавство України. З цієї відповіді виходить, що клієнти, що проживають на непідконтрольній території Донецька й Луганська не мають права на банківське обслуговування. Це не так. Навіть не покидаючи ту територію, вони є громадянами і РЕЗИДЕНТАМИ (крім кримчан). Зарубіть собі на носу і не ганьбитеся! Вчить матчасть! Ваша вимога є не законною! Вимагаю зарахувати свіфт і не сваритися з козаком!
ну так просто ты апеллируешь к Закону, что они не имеют право у тебя требовать справку переселенца и про это нигде не написано. Я просто написал, что согласно Закона они могут требовать у тебя всё, что угодно и ты сам с этим согласился. Такие у нас законы ...
предназначения финмона в банке щас - это покрывать черные схемы их собственников, но чтоб показывать видимость работы - плющить честных добропорядочных клиентов.
Цілком згодний з тобою. Вище написав про скатєрть - самобранку. Якщо є бажання позбавитися клієнта, то можуть запросити, що їм заманеться. Але я не забов' язаний виконувати їх примхи.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 09 лют, 2018 13:18, всього редагувалось 1 раз.
спроси видповидно до якого Ришення СНЮО - дата и номер, пункт и абзац гдепро это написано именно так как они говрят.
Немає там такого пункту. Сварганили і скомпілювали бездумно відповідь, навіть не думаючи...Приклад формального підходу. Не зрозуміли суті закону, а зрозуміли в міру своїх інтелектуальних можливостей... Але то все лірика. Чекаю відповідь. Громаду форума проінформував. Тримаю питання на контролі громадському. Якщо Приват хоче зробити з козака свого ворога, а не лояльного клієнта, бум ганьбити абарзєвшего багкстера! Ціна питання 200 з чимось ойро. Свої помилки треба визнавати, а нє упорствовать із упрямості лихої.