Подібно приват хоче розвести пенсів, щоб вони добровільно відмовились від % по пенсійним карткам, адже зараз % дохід ніяким чином не впливає на субсидії.

|
|
![]() Re: ПриватбанкБатькові-пенсіонерові в п24 вискочило повідомлення, що Ви отримуєте прибуток 7 % по пенсійній карті, чи бажаєте Ви далі отримувати прибуток, бо це може вплинути на Вашу субсидію (якої він не отриму).
Подібно приват хоче розвести пенсів, щоб вони добровільно відмовились від % по пенсійним карткам, адже зараз % дохід ніяким чином не впливає на субсидії. ![]() ![]() А мне чёт звякнули с мабильного от имени привата попросили таки пользоваться своей голдой для совершения покупок, ну хотя бы на 150грн, шобы они типа увидели активность и шо с картой все впорядке
![]() Похоже менагеры на премию не зарабатывают, нуна помочь ![]() ![]() ![]()
три раза по 50к и один 47к - всё это приходило на следующий банковский день после 11
![]() Кілька проблем Привату
1 Надаючи кредитний ліміт підприємцю- дозволяють собі його переглядати з вчора на сьогодні. тобто вчора в тебе 50 000 , а сьогодні виявляється вже 30000. Спроби пояснити що про зміну суми ліміту треба повідомляти хоча б за тиждень - до успіху не привели - прийшлось заблокувати весь ліміт 2 Уваги до підприємців-нуль (велика організація, де кожен щось робить ,але ніхто персонально ні за що не відповідає) На початку року сталась неприємність-пограбували магазин і вкрали термінал для карткових розрахунків. Крадіжка зафіксована в міліції,кримінальна справа відкрита.... але за термінал 5000 зняли з рахунку без попередження. На запитання а - чому термінал не застрахований власником(тобто Приватбанком) від подібних трафунків б - на якій підставі зняті кошти без рішення суди при не закритій кримінальній справі Відповідей не добився 3 Ясно що бізнес пустоти не терпить , а тому було пояснено працівникам банку , що з мого боку будуть прийняті кроки які зменшать прибутки банку від співпраці на тих же 5000 на протязі приблизно4-5 місяців - до уваги не беруться. Звідси висновок Або в них дупа повна, або бардак.
![]() Re: Приватбанк
Я б не був таким категоричним, хоча стверджувати зі 100% впевненістю не буду. Та якщо переглянути доходи в особистому кабінеті ДФС після відповіді на "Запит про суми виплачених доходів з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи/декларації про доходи та витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії", то всі % по депозитам там світяться і при бажанні можете перерахувати чи враховують їх при призначенні субсидії, якщо буде бажання.)) ![]() Запитання до представника банкуУ виписці по моїй Універсальній карті некоректно працює автовизначення категорій (значки) транзакцій. Це не одинична проблема, по якійсь одній транзакції. Це масове неправильне автовизначення категорій. Наприклад, всі покупки в аптеках визначаються як комунальні платежі. Це не якась одна аптека, а просто всі аптеки так визначаються. Різні точки, а категорія всім присвоюється одна і та сама — комунальні платежі. Доводиться постійно в ручному режимі змінювати категорії для своїх транзакцій. І це не тільки з аптеками така ситуація. Практично всі транзакції у мене помічаються категорією комунальні платежі!
Зробіть з цим щось. ![]() Re: Приватбанк
Це де таке? Ні в мене, ні в мами нема, наприклад %% кешбеки під секретними назвами, допомога разова є, депо нема
|
|