Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
stryzhko написав:Я б не був таким категоричним, хоча стверджувати зі 100% впевненістю не буду.
Для мене це питання теоретичне, але неодноразово різні урядовці стверджували:
Насправді, субсидія призначається без врахування наявності депозитів і доходів від їх розміщення в банку, без будь-яких обмежень щодо наявності майна. ... До сукупного доходу також НЕ враховуються: • доходи від розміщення депозитів http://teplo.gov.ua/rozyasnennya-po-subsidiyam/128.html
Webracer написав:У виписці по моїй Універсальній карті некоректно працює автовизначення категорій (значки) транзакцій. Це не одинична проблема, по якійсь одній транзакції. Це масове неправильне автовизначення категорій. Наприклад, всі покупки в аптеках визначаються як комунальні платежі. Це не якась одна аптека, а просто всі аптеки так визначаються. Різні точки, а категорія всім присвоюється одна і та сама — комунальні платежі. Доводиться постійно в ручному режимі змінювати категорії для своїх транзакцій. І це не тільки з аптеками така ситуація. Практично всі транзакції у мене помічаються категорією комунальні платежі! Зробіть з цим щось.
chipmunk написав:Це де таке? Ні в мене, ні в мами нема, наприклад %% кешбеки
Вибачаюсь, помутніння затьмарило розум . Так, там лише кешбеки. Сплутав з розділом "Соціальний кабінет" в приват24, де раніше відображалась сума % по депо при складанні заяви на субсидію, тепер прибрали.
chipmunk написав:Це де таке? Ні в мене, ні в мами нема, наприклад %% кешбеки
Вибачаюсь, помутніння затьмарило розум . Так, там лише кешбеки. Сплутав з розділом "Соціальний кабінет" в приват24, де раніше відображалась сума % по депо при складанні заяви на субсидію, тепер прибрали.
Фууух, а то я сдуру када-то научил одного своего пенса читать этот форум. А он субсидию себе оформил, а я его депо в Ощаде пользуюсь. Ну пипец вы диверсант
Ой+ написав:Для мене це питання теоретичне, але неодноразово різні урядовці стверджували
Так, на даний момент не враховують, сплутав з кешбеками))) Але розмови про врахування % по депо йдуть давно і кожного року субсидії "покращують", можливо Приват вже наперед знає, що очікувати субсидіантам наступного року, тому й попереджує)).
stryzhko написав:Але розмови про врахування % по депо йдуть давно і кожного року субсидії "покращують", можливо Приват вже наперед знає, що очікувати субсидіантам наступного року, тому й попереджує)).
Теперішні % не поспівають за інфляцією, так що дохід швидше номінальний. Щодо субсидій то і варто суттєво змінити підхід в цьому питанні, щоб повідсікати якнайбільше претендентів, особливо забезпечених. Ну але перед виборами навряд якісь серйозні кроки зроблять, соц. норми частково зменшать на наступний сезон. А зараз державний приват хоче зіграти на страхах з користю для себе і думаю частково отримає результат, що частина пенсіонерів добровільно відмовиться від %.
stryzhko написав:можливо Приват вже наперед знає, що очікувати субсидіантам наступного року, тому й попереджує)).
Кожного року - одне 1 те ж саме. По субсидиям "тянет" только - з-ту, пенсии и соц. выплаты. По соцвыплатам - более "строго", там нужно каждые 6 мес декларацию подавать . Много чего спрашивают , но и на многих графах прочерки стоят. Бывают и проверки , но проверки проверяют то, что можно вытянуть с баз БТИ, МРЕО , погранцов и прочих автоматизеров. По социалке нельзя иметь 2 машины - проверяют, проверяют по жилью.
Webracer написав:У виписці по моїй Універсальній карті некоректно працює автовизначення категорій (значки) транзакцій. Це не одинична проблема, по якійсь одній транзакції. Це масове неправильне автовизначення категорій.
Змінить вид покупки у виписці. Система запропонує її змінити тільки для поточної чи для всіх цього типу — оберіть для всіх. Повинно спрацювати.
_Slava_ написав:Подтверждаю,что Приват по-тихому перешел на режим проведения СЭПов на следующий рабочий день.Так шо чахнет этот недогос с каждым месяцем.
Опровергаю. Сегодня СЕПом отправил деньги где-то в 13.30 - в этот же день, вечером, их увидели на счету в credit agricole, чему я удивился, так как начитавшись форумов, ожидал что увидят деньги не раньше чем в понедельник.
Может дело в суммах? В последних двух случаях задержки фигурировал порядок 50К.
68К.
IMPRINTER написав:sailed
через какое меню слали? Бездоговорным через Мои платежи?
Платежи - По Украине.
Правда это было с ФОПовского счёта (приват24 для бизнеса) - наверное в этом причина. Только сейчас подумал, что тут в основном физики сидят. Извиняюсь, если ввёл в заблуждение.
sailed написав:Правда это было с ФОПовского счёта (приват24 для бизнеса) - наверное в этом причина. Только сейчас подумал, что тут в основном физики сидят. Извиняюсь, если ввёл в заблуждение.
С ФОПов и юриков всё улетает мгновенно, но это ж не то - Семён Семёныч.