Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кreuz, на практиці робив так. Було 2 КДВ одна зарплатна. Наклюнулось ще одне офіційне працевлаштування. Підійшов в відділення і попросив що ЗП від 2 працедавця надходила на незарплатну КДВ. В результаті 2 карти стали зарплатні.
Квесторе_поверніться написав:Кreuz, на практиці робив так. Було 2 КДВ одна зарплатна. Наклюнулось ще одне офіційне працевлаштування. Підійшов в відділення і попросив що ЗП від 2 працедавця надходила на незарплатну КДВ. В результаті 2 карти стали зарплатні.
Хто б мене ще й на роботу в понеділок влаштував, щоб одразу й аванс отримати на другу КДВ... Який мінімум для безподаткового стовпчика, 2 грн чи скільки?
Може дати об'яву, типу куплю 2 грн офіційної зарплатні з авансовою виплатою в понеділок скажімо за 1000 грн
1 Так. Відкрийте новий Privat24 через мобільний додаток або його веб-версію — додати віртуальну платіжну картку за тарифом КдВ, що можна додати в Apple/Google Pay.
2 Треба, щоб цільові зарахування зайшли на нову карту.
kreuz написав:А чи можна якось за один день (понеділок 9-го грудня) встигнути за Вашим методом саме на нашому ПрАТ?
Якщо Ви маєте на увазі той ПрАТ, де я й працюю, то можна Завітайте до відділення ПриватБанку й повідомте менеджера щодо свого бажання отримувати зарплату на іншу КдВ. Підв'язка до отримання з/п здійснюється через уведення особового номеру, що зображений на пропуску.
У старій веб-версії Приват24 в меню налаштування КдВ є пункт прив'язки картки до отримання з/п, но там указується податковий код підприємства чи його назва. А потім скоріше чекати й повідомляти оператору особовий код. Але дзвінка я не дочекався й звернувся до відділення — набагато швидше. У день отримання цільових надходжень робити прив'язку, як і робити перевипуск картки не бажано.
Квесторе_поверніться Капіталізацію не додавайте до ставки, бо не всі її роблять, нехай буде базова ставка задля рівності умов. Ви ж часом не банківський маркетолух?
kreuz написав:Квесторе_поверніться Капіталізацію не додавайте до ставки, бо не всі її роблять, нехай буде базова ставка задля рівності умов. Ви ж часом не банківський маркетолух?
Квесторе_поверніться написав:Кreuz, на практиці робив так. Було 2 КДВ одна зарплатна. Наклюнулось ще одне офіційне працевлаштування. Підійшов в відділення і попросив що ЗП від 2 працедавця надходила на незарплатну КДВ. В результаті 2 карти стали зарплатні.
Хто б мене ще й на роботу в понеділок влаштував, щоб одразу й аванс отримати на другу КДВ... Який мінімум для безподаткового стовпчика, 2 грн чи скільки?
Може дати об'яву, типу куплю 2 грн офіційної зарплатні з авансовою виплатою в понеділок скажімо за 1000 грн
Разве в привате можно пополнить депо на сумму больше первоначального вклада в течении месяца ?