Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чи можна наразі тут депо відкрити з початковою нульовою (або іншою задекларованою) сумою, щоб потім його поповнити СЕПом? Через інтернет-банкінг чи у відділенні?
Я ж вірно зрозумів, що 11.5% на рік тут наразі пропонують?
Чи можна наразі тут депо відкрити з початковою нульовою (або іншою задекларованою) сумою, щоб потім його поповнити СЕПом? Через інтернет-банкінг чи у відділенні?
в ІБ зараз лише 2 типи депо пропонують на вимогу і строковий строковий мін 1000 грн винь да полож
може у відділенні задоволнять ваше бажання, треба питатись
я це на днях зробив в АР банку (конкурент цього лідера). Я так зрозумів, що з цим проблем не повинно бути ніде, головне, щоб кура кмітлива була чи ви могли їй пояснити, що хочете і як це зробити
я це на днях зробив в АР банку (конкурент цього лідера). Я так зрозумів, що з цим проблем не повинно бути ніде, головне, щоб кура кмітлива була чи ви могли їй пояснити, що хочете і як це зробити
АП такой себе конкурент - надо ложить 170к только, чтобы набежавшие в полтора года 12% не превысили 200к