hails
Я вкладник, що Ви можете запропонувати?.
|
|
Про волгу... не надо его здесь пиарить (я смею себе это утверждать)... или вы используете сайт для поиска сочуствующих в толпе обманутых КСами? Дескать, а вдруг кто то клюнет... лично я пострадавший И СЧИТАЮ, ЧТО ВИНА ЕГО НЕ СТОЛЬКО В ДЕЙСТВИИ КАК И В БЕЗДЕЙСТВИИ ...по полной его...
ответперенести акценты на Державну комиссию з регулювання ринків фінансових послуг України как ни как они тоже давали зеленый свет для действий шалатанов почему я необразованный в юриспруденции об этом знаю а образованная прокуратура не знает пусть хоть ознакомятся для начала с составом этой комисии и сделают как минимум интелектуальный анализ (по кадрам) да митинги проходят не потому адресу (не у нацбанка а на Гринченка)
Re Первое кредитное обществоАзарову выгодно обвинять во всех проблемах Волгу это хороший ход, но очевидцы судебного процесса над Волгой просто в шоке от самого процесса. Азаров не привел ни одного веского доказательства его вины даже начал отвечать на вопросы адвокатов словами: "причем здесь Волга", что вызвало смех у присутствующих в суде людей. Даже свидетели по делу из г. Одессы в коридорах говорили что Азаров все это спланировал.
Як ви прокоментуєте ст.ст.1176 та 1177 ?Після свят почнуться грунтовні переговори ініціативних груп вкладників із Нацфінпослуг про створення Фонду гарантування вкладів вкладників кредитних спілок. Головна вимога вкладників на першому етапі хоча б отримати гарантії повернення вкладів від Держави. Аргументація вкладників ст.1176 та 1177 ЦК України. Цікаво, що очільники кредитних спілок активно проти. Для початку теба було б залучити до цього процесу максимум ошуканих. Ясен перец, будут против, потому что, долги по кредитам они скрывают, перепродают по черному, или по взаимозачету с большой маржой, и при этом вкладчик не входит в сферу их интересов. А легальное возвращение депозитов это прежде всего никаких откатов и высветление на свет божий их корупционных оборудок. Поэтому всема правидными средствами нужно добиваться чтоб государство по белому компенсировало депозиты, а мошенников государство наказало по черному. С обязательным возмещением всех убытков за счет мошенников, как тех кто давал и тех кто имеет невозвратные кредиты. ... а посилання на держбюджетне забеспечення на 2011р. , яке не викнано
hails
А певно, що очільники кредитних спілок проти цього маразму, адже йдеться про нормальних очільників нормальних спілок, які ні в кого, а тим більше у вас, нічого не вкрали. Чого вони повинні створювати вам якийсь фонд? Це так, якби у вас циган украв кобилу, то треба спіймати першого-ліпшого цигана і бити доти, доки кобила не повернеться? Ну, і результат буде відповідний. Не чіпайте нормальні спілки, їх припадає рівно 10 на одну шахрайську, але ви гроші понесли саме в одну шахрайську, а чому? А отож.
mykola
Якщо очільники кредитних спілок проти фонду гарантування вкладів(ФГВ), то це вже не нормально, і така спілка(якщо вона проти ФГВ) вже не є нормальною. І один із засобів розрізнити шахрайську спілку це не підконтрольність її ФГВ. А якщо навіть одна шахрайська спілка прикривається добрим іміджем десяти нормальних, то це вже не нормально. І вкладник тут розібратись не може, бо не є фінансово - правовим фахівцем, а логічно було-б щоб нормальні спілки самі створювали такі ринкові умови (на законодавчо-організаційному рівні), щоб шахрайська пілка була поза межами цивілізованного ринку кредитних спілок, щоб шахрайську спілку було видно кожному пересічному неозброєним оком.
|
|