этим балуются и другие. Надо объяснять что так делать нехорошо. Он находится в замкнутой среде где (вероятно) все так думают. Но да вы правы, такая проблема есть. Я просил его с вами не спорить и не загонять форумчан в окопы.
|
|
![]() этим балуются и другие. Надо объяснять что так делать нехорошо. Он находится в замкнутой среде где (вероятно) все так думают. Но да вы правы, такая проблема есть. Я просил его с вами не спорить и не загонять форумчан в окопы.
![]() Re: Зручність форуму: обговорюємо недоліки, вказуємо на помиХто ? Покажіть приклади де хтось пише одне повідомлення панічного настрою за той час коли успіх встигає написати десять. Я тридцять років в замкнутому середовищі бізнесу...але чомусь за 14 років на форумі я не створив розкол між багатими і бідними Ба більше - я всіма силами старався цей розкол нівелювати. І навіть 5 років тому пояснював долярчику що він має бути вдячний Державі за дві квартирки і всього 200 000 грн податків. Я не з ним сперичаюсь-він замілкий щоб його помічати і в нього замало сірої речовини щоб він міг зрозуміти Я сперичаюсь з тим брєдом який він просуває.
![]() budivelnik
Успих забанен не за какие-то политвзгляды, а за "флуд". Спорили вы с ним вместе. Если флуд у него, то, значит, и у вас. При этом в ваш адрес я никаких политобвинений не выдвигал. В отличие от вас. А ваше "латентный" и пр. вызывает только один вопрос. "в нього замало сірої речовини щоб він міг зрозуміти" - это вы о себе написали? "В мене психологічна підготовка - прапорщика..." И не только психологічна. ![]() Re: Зручність форуму: обговорюємо недоліки, вказуємо на помиТак за панічні вигуки у воєнний час - розстрілюють Наш Модератор таких прав не має За політичну провокацію - Модератор повинен повідомити в СБУ... Тому Модератор вибрав нейтральне - флуд. Ну ще б... Писати десь з Новосибірська ( там якраз коли в нас 3 - то там 7 ) і пробувати висунути політичні звинувачення - таке собі заняття. Я знаю Бачу мету - не бачу перепон... І кожен раз буду тебе питати Ну як синку- допомогли тобі твої москалики?
![]()
То, что вы... прапорщик, понятно давно. Но чем дальше, тем умнее. ![]() ЛАД , йов. Успих намерено как баран прет на ворота. Я иногда тоже так делаю и готов выгребать. А чего вдруг наш герой не должен выгребать? Думаете он не знал, что его нахлобучат? Знал. И пусть тащит свой крест. Чего вы включаетесь?? Игра с понятными и открытыми правилами.
![]() Я не пишу о том, прав он или нет. Но спорили ("флудили") 2 человека. Почему забанен только один? Если бы он написал пост, каким-то образом нарушающий правила форума, и его забанили, я бы и слова не сказал. Но когда флудом (пусть так, не буду спорить) занимаются двое, а банят только одного... Возникают вопросы. И это далеко не единственный случай. И такое бывает не только с Успихом. ![]() Не маніпулюю і не плутаю. Правил форуму дотримуватися необхідно. Але часто трактування цих правил занадто суб'єктивне. І чи можна рахувати його пости флудом велике питання. Інша річ, що надто багато постів про одне й теж. Але питання болюче і не його провина, шо воно не вирішується. Та постійні докази, що сплата податків и донатів замінює службу в армії, це такий же флуд. ![]() ЛАД ,
Думаю що питання в тому, хто його ініціює. А хто уже у відповідь вимушений надавати аргументи про податки і донати. Ще раз: він прекрасно розуміє що робить і для чого. Тобто діє свідомо. Які ще виправдання? Вечірні відповіді про мавп (хоч і затерті, але в чужих цитатах їх видно) вам як? Воно ж усвідомлювало, що 1. За це піде в бан 2. Якби сказав в обличчя, то довелось би звати на допомогу когось. Отих в його очах сильних, хто має врятувати його від Будівельника, якому він вже погрожував.
|
|