Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 12171218121912201221 ... 1767>
Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 20:34

Квесторе_поверніться
Абсолютно погоджуюсь, але перед введенням нових тарифів має бути попередження. або в договорі оговорюється варіант спостереження клієнта за зміною тарифів на інформаційному стенді банку або на сайті.А якщо цього нема, то виплата тіла депозиту та відсотків згідно паперового договору при розміщенні депозиту, а там нульові ставки.Я правильно Вас зрозуміла?
hmelyuk28

Подякував: 6 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 21:11

Re: Фінансова ініціатива (the Bank)

Питання до всіх користувачів - в кого є його оригінал договору обслуговування карткового рахунку Mastercard, картки якого обмінювали на попередні влітку? Нагажаю, що до АТМ були банкомати Укргазбанку, Укрсоцбанку...Це може бути дуже важливим, якщо буде мати масовість і будуть преценденти зняття будю-яких відсотків з процентів або тіла депозиту в випадку непідписання договору та додатку з тарифами по обслуговуванню платіжних карт.
hmelyuk28

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 21:11

hmelyuk28 написав:Квесторе_поверніться
Абсолютно погоджуюсь, але перед введенням нових тарифів має бути попередження. або в договорі оговорюється варіант спостереження клієнта за зміною тарифів на інформаційному стенді банку або на сайті.А якщо цього нема, то виплата тіла депозиту та відсотків згідно паперового договору при розміщенні депозиту, а там нульові ставки.Я правильно Вас зрозуміла?

НЕ зрозіміло про нульові ставки....що Ви мали на увазі?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 21:25

Квесторе_поверніться
Мала на увазі повернення тіла та процентів депозиту без процентів за зняття з карткового рахунку або в касі банку, або з лімітами. через рекомендовані банком банкомати, до червня були Укргазбанк, Юнікредітбанк(Укрсоц), і т.д., а потім банкомати Атмосфери.
hmelyuk28

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 21:56

Re: Фінансова ініціатива (the Bank)

По великому рахунку, згідно букви договору, банк має повернути мені тіло тьа проценти в повному иобсязі. без будь-яких витрат з моєї сторони.Я можу сприймати так звану "тимчасову" неплатоспроможність контори по збору грошей у довірливого населення і погоджуватись на відтерміновані т.з. ліміти по видачі моїх грошей, але без будь-яких додаткових відсотків за їх законне отримання.І контора т.з. The Bank повинна сприймати це з вдячністю, а не агресивно, як це виглядає сьогодні.
hmelyuk28

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 22:06

lirov написав:
  0720 написав:Відповідно до статтi 360-7 ЦПК України, рішення Верховного Суду України, прийняте за наслідками розгляду заяви про перегляд судового рішення з мотивів неоднакового застосування судом касаційної інстанції одних і тих самих норм матеріального права у подібних правовідносинах, є обов'язковим для всіх судів України. Суди зобов'язані привести свою судову практику у відповідність із рішенням Верховного Суду України.

Так что 6-39цс13 имеет по факту силу закона. Другое дело, что к валютным правоотношениям инфляционный индекс не применяется Только 3% и никаких индексов.

Благодарю за Аргументированный ответ. :!: Я так понимаю, Вы со стажем, подскажите Плиз,- как там обстоят дела с проектом Закона о применении пени в 1% от просрочки банки-должника. Видимо он так и умер в Парламенте, посредством лоббистов ожиревших банкироидов. :roll:

Получается, что если Грамотно составить Иск,- то можно ожидать (правда по курсу НБУ в гривнюше) возмещения процентов не выплаченного банкой депозита + 3% годовых. Если ВА не опередит Решения Суда, что произошло в Актив-Банке. :x

В иске можно просить много чего, и не только проценты и 3% годовых. Иногда получается и до 300% тела накрутить.

И валюту (не гривну) в иске тоже просить можно. См. абзац третий пункта 14 Постановы ВСУ №14 от 18.12.2009 "Про судове рiшення в цивiльнiй справi": суд має право ухвалити рішення про стягнення грошової суми в іноземній валюті з правовідносин, які виникли при здійсненні валютних операцій, у випадках і в порядку, встановлених законом. Другое дело, что взыскание (исполнение) в валюте тоже надо уметь, а это посложнее чем в гривне. Поэтому если не уверены, что сможете взыскать в валюте — просите лучше в гривне (или просите судью указать в резолютивной части решения в скобочках эквивалент по курсу НБУ).

Пеня 1% в день законодателем благополучно поxepeна. Зато ч.5 ст.10 ЗУ "Про захист прав споживачiв" в умелых руках творит чудеса.

Но главное — уметь работать с возмещением ущерба — ст.ст. 22-23 (ну и 1166-1167) ЦК. Вот где можно развернуться человеку с фантазией и навыками..
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 жов, 2014 22:21

hmelyuk28 написав:По великому рахунку, згідно букви договору, банк має повернути мені тіло тьа проценти в повному иобсязі. без будь-яких витрат з моєї сторони.Я можу сприймати так звану "тимчасову" неплатоспроможність контори по збору грошей у довірливого населення і погоджуватись на відтерміновані т.з. ліміти по видачі моїх грошей, але без будь-яких додаткових відсотків за їх законне отримання.І контора т.з. The Bank повинна сприймати це з вдячністю, а не агресивно, як це виглядає сьогодні.

Наші пости носять австрактний характер.
Це слід посилатись на договір відкриття поточного рахунку ....там все має бути прописано.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2014 14:06

galina111 написав:Банк на работу берет Шелудько(Ревякину) Алесю, бывшего сотрудника актив-банка. Она положила карточный бизнес в активе и вам поможет. А вообще акционеры наверное знают зачем Ее берут

Мне приходилось с ней работать. Принципиальная, НО - очень перспективная и професионаальная во всех карточных направлениях. А во время перехода между процессингами прекрасно себя проявила и как технарь. Руководство банка считалось с ее мнением. Говорить о том, что в часы неплатежеспособности банка Олеся "положила карточный бизнес..." может только человек низкой квалификации с ущемленым самолюбием.
Как по мне, если банк пополнил штат таким професионалом, то они развивают бизнес в правильном направлении!
Vict2303

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2014 20:44

Кто нибудь пробовал перевести деньги с карты VAB или ФИ на карту другого банка online через виджеты других банков?
sergbigboss

Подякував: 24 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 жов, 2014 21:09

sergbigboss
Кто нибудь пробовал перевести деньги с карты VAB или ФИ на карту другого банка online через виджеты других банков?

Пробовал в пятницу с ФИ на Дельту. Ушло мгновенно. Но вчера , как тут пишут, банк ввел комиссию 5%!!!
Alexnik

Подякував: 46 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

#<1 ... 12171218121912201221 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор