|
|
СК ПровитаПривет всем . Могу сказать пока только одно -в данной СК работают не компетентные люди, такое впечатление , что их только что взяли с улицы на работу. Кто и чем там заимается вообще не понятно. Отношение к тебе как клиенту , который заплатил за страховку не малые деньги отвратительное. Вобщем не советую там страховатся. Кому интересно узнать подробности пишите лично , расскажу.
Плохая страховая компания мне не понравилась, и отзывы о нем плохие.
Обслуживание в украинской страховой компании ПровитаСК Провита - говно компания.
После страхового случая пошел четвертый месяц, а деньги не выплачиваются под любым предлогом.
СК ПровитаСК Провіта нечесна компанія.
Поперше приймають акти про ввідмову у виплаті страхових відшкодувань безпідставно. Подруге вводять в оману своїїх клієнтів про місцезнаходження компанії. Так згідно пояснень наданих юристом страхової в судовому засідані видно, що юридична адреса згідно довідки статистики та свідоцтва - Вишгород. вул. Набережна, 7, а на І.Дубового, 18 у місті Києві знаходиться "невеличкий колцентр". Насправді на І.Дубового знаходиться окрема 5-ти поверхова будівля з гарненькою великою вивіскою "Провіта". А у місті Вишгороді невідомий майновий комплекс, там про провіту ніхто нічого нечув. І я переконаний що у Вишгороді господарюючу діяльність компанія не здійснює, а орендує декілька квадратних метрів. Таким чином усі повинні розуміти де знаходиться страхова компанія і в якому суді доведеться судитися. Найголовніше це те, що якщо компанія так цинічно волокітить справи то про яку нормальну співпрацю взагалі може йти мова.
Робота страхової компанії нормальна, Страхуюся вже другий рік. В перший рік проїздив нормально, а ось на другий в мене було ДТП за договором 330/02-5645291, я повідомив вчасно компанію, на другий день вже загнав машину на ремонт і це під час кризи. Тому мені дивно чути те, що компанія не хоче платити.
А что, больше никто не страховался тут? Нужно принять решение. Стало ли лучше, стало ли проще раотать с Провитой?
Провита-лохотронВот уже почти полтора года с момента ДТП (авто не подлежит восстановлению) Провита под разными предлогами не хочет выплачивать деньги (документы все были поданы вовремя)... и как их можно назвать "нормальной" компанией? так что на мой взгляд на данный момент это самая паршивая СК в Украине!!!
Re: ПровітаПройшло більше пів року – виплати так і не отримав!
Люди не вірте цій компанії!!! ДТП сталося ще в липні 2011. Всі необхідні документи вже давним давно було зібрано і надано офісу компанії. Вже два місяці представник компанії у львівському офісі запевняє що з виплатою все в порядку, справу передано в бухгалтерію і я отримаю гроші з дня на день. Однак ніякої виплати я так і не отримав без будь-яких пояснень. Компанія обманює своїх клієнтів!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|