даже с учетом того, что сейчас согласно Вашим же расчетам получается 81 ярд, а было 88, т.е. разница 7 ярдов, а это почти 10%-тов, что значительно превышает погрешность).
А сісти і порахувати щоб побачити що погрішність в мінус менні і в плюс обвалістам - здоровя і розуму не вистарчило
Ще раз пояснюю , тут море людей , які звикли спілкуватись з допомогою епітетів і коли бачать повідомлення більше ніж в 10 слів , їх відразу клинить , з іншого боку парочка буквоїдів які шукають бліх , типу Ви помилились в 4 знаці після коми значить все інше не правильно , от і приходиться маневрувати - спрощуючи , а точність погіршувати тільки на користь обвалістів , щоб буквоїди не діставали .
Э, Будивельнык, сёня не с той ноги встали, или вчера поздно лягли, общаясь с Андрюшей??? Вначале считать научитесь и с правильными данными корректно работать, а потом будете словами, типа "буквоеды", разбрасываться... Я не сильно рублю в технологии строительства, поэтому на эту тему с Вами не дискутирую. Так и Вы не выдавайте себя за умника в области финансового анализа, коли мозга для этого не достаточно. Так-то вот
Шановний , а в чому не коректність моєї роботи Перш ніж таке стверджувати , приведіть свої данні спираючись не на інформацію БабаБабіСказала , потім проаналізуйте їх на цих сторінках , потім зробіть власні висновки , потім порівняйте свої висновки з висновками інших , а вже потім зубоскальте , а так Ваші слова можна сприймати як безсилий пук у воду.
Не, в воду я могу пукнуть сильно, не сомневайтесь.
О некорректности Вашей работы с цифрами ( а именно - со статистикой НБУ) я уже писал выше (было 88 ярдов, стало 81 и т.д.). И опираюсь я не на бабу, а на Вас с Вашими же рассуждениями. И не зубоскалю я, просто я, так сказать, борец за корректную информацию. Думаю, что Вы еще должны мне спасибо сказать, что я Вас поправляю, а не кричать, что кому-то розуму не хватило (как говорится, у кого чего болит, тот .... ).
Заметьте, я Вас даже не обвиняю, что Вы пытаетесь цифрами манипулировать. Просто понимаю, что это не совсем Ваше и думаю, что это Вы не со злого умысла (типа, будет токодаражать)...
И еще раз, спешиал фор Ю, статистика от НБУ - полное Г (как и большинство стата в ридной неньке). В отечественных банках есть отделы, к-е занимаются подгонкой цифр к необходимым, дабо не попасть на нормативы НБУ, отсюда и стат такой...
д-да, детский сад. устроиться, что ли, к Будивельнику финансовым директором?
можемо подискутувати Єдина пропозиція - розглядаємо без оповіданнь про корупційні схеми і різного роду офшори і афери.
Отже у сфері матеріального виробництва а не послуг , завжди присутня якась сировина яка закуповується для подальшої переробки , у мене ця цифра -30%
Остальних 70 % - це так звана додана вартість , з якої виплачуються:
загальні податки ( ПДВ , податок з прибутку, комунальні збори і так далі )
заробітна плата
податки з заробітної плати
прибутки
Розкладаємо на абсолютні складові
ПДВ - 20% , 70 % х0,166(6)=_________________________11,67%
Так як величину прибутку я написав -30% то
Прибутковий -25 % 30 х25% = _______________________7,5%
На заробітну плату залишилось 70% - 11,67% ПДВ- 30 % прибуток - 7,5 % прибутковий =20,83%
Податки на заробітну плату - 35 % пенсійний , 15% - прибутковий
20,83 / 1,5 х 0,5 = 7%
Тепер плюсуємо і розглядаємо що залишилось Первинна сировина - ______________________________30% Прибуток________________________________________30% Податки - 11,67ПДВ+7,5% Прибутковий+7% пенсійний = 26,17% Заробітна плата__________________________________13,83% Всього__________________________________________100%
Так що рановато Вам до мене фінансовим директором , звідки беруться реальні гроші Ви на жаль ще не знаєте .
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 21 сер, 2010 10:24, всього редагувалось 1 раз.
Tugarin Zmej написав:В отечественных банках есть отделы, к-е занимаются подгонкой цифр к необходимым, дабо не попасть на нормативы НБУ, отсюда и стат такой...
Писал я дипломную работу в свое время, по комбанку. Ну взял их отчетность с сайта и начал аналитику делать, как сказано было в теме диплома. Далее думаю вам не надо рассказывать как мне было смешно Пришлось тоже тупо цифры подогнать и все на этом
budivelnik написав:А в чому полягає Ваша боротьба У викриках що всі навколо погані Якби Ви плюнули на свій бізнес і без викриків тихо почали працювати в царині будівництва надаючи населенню дешеве і якісне житло - це боротьба ( що я до речі і роблю ) А викрики і обливання брудом без конкретної роботи це не боротьба , це 3,14здьож
В чем борьба полягае объяснять не требуется. А строить это не мое дело, у меня свое есть, и поверьте на слово, там я дорожу каждым клиентом и не пытаюсь, как строители, каждого развести на бабло. Бо я расчитываю что клиент ко мне еще вернется, а строителям далампачки, впарил и забыл. Только не надо сейчас доказывать, что это не так. У нас весь бизнес так работает, тот который на постоянных клиентах не живет. Хотя видимо скоро прийдется начинать строиться, бо от прадаванов адеквата еще долго ждать, годика два. Буду у вас консультироваться
верю... потому и квартиры нет что работаете ради удовольствия
И еще раз, спешиал фор Ю, статистика от НБУ - полное Г
Пришлось тоже тупо цифры подогнать и все на этом
Єдина пропозиція - розглядаємо без оповіданнь про корупційні схеми і різного роду офшори і афери.
Хехе, так ктож у нас работает то без этого, о том и речь, теоретик вы наш
Так який висновок можна зробити з останніх 10 повідомлень
Висновок простий:
Все що не влазить в рамки обвалу - піддається нищівній критиці і заявам про г.....
А цифри якіб підтверджували ці заяви де Спростування де
Яж Вам показав що мінімум 26 % у вартості будь якого товару - становлять податки і це на кожному колі переробки , адже в тих 30% - що я написав - сировина , хтось також заплатив податки коли мені цю сировину продавав , таким чином вже на двох колах величина податків у кінцевій ціні товару становить 26% + 26 % від 30% = 33,8%
І цифра в 41% податкового навантаження на ВВП в Україні підтверджується західними аналітиками .
Так проти чого боритесь Проти реальності яку не в стані зрозуміти
budivelnik написав:А в чому полягає Ваша боротьба У викриках що всі навколо погані Якби Ви плюнули на свій бізнес і без викриків тихо почали працювати в царині будівництва надаючи населенню дешеве і якісне житло - це боротьба ( що я до речі і роблю ) А викрики і обливання брудом без конкретної роботи це не боротьба , це 3,14здьож
В чем борьба полягае объяснять не требуется. А строить это не мое дело, у меня свое есть, и поверьте на слово, там я дорожу каждым клиентом и не пытаюсь, как строители, каждого развести на бабло. Бо я расчитываю что клиент ко мне еще вернется, а строителям далампачки, впарил и забыл. Только не надо сейчас доказывать, что это не так. У нас весь бизнес так работает, тот который на постоянных клиентах не живет. Хотя видимо скоро прийдется начинать строиться, бо от прадаванов адеквата еще долго ждать, годика два. Буду у вас консультироваться
верю... потому и квартиры нет что работаете ради удовольствия
Хорошо, думайте что нет. От этого мои жилищные условия не ухудшатся
Податкові надходження зведеного бюджету, млн. грн.___________________________ 227164,80
Обов’язкові страхові сукупні внески до цільових позабюджетних фондів, млн. грн._ 113649,56
Сума втрат зведеного бюджету внаслідок пільгового оподаткування
в 2008 році, млн. грн.________________________________________________________ 19806,98
ВВП номінальний, млн. грн______________________________________________________ 950503
Податкове навантаження (податкові надходження разом із відрахуваннями до цільових позабюджетних фондів у % до ВВП), %____________________________________________ 35,86
Номінальний рівень податкового навантаження (податкові надходження разом із відрахуваннями до цільових позабюджетних фондів та сумою втрат від наданих пільг у % до ВВП), %_____ 37,94