budivelnik написав:Але 1100 угод на первинному ринку показує те що в місяць продано приблизно 1100 х 80 кв м = 88000 кв м , що в річному еквіваленті 88 000 х 12 місяців =1 ,056 млн кв м - не факт що в 2010 стільки збудується , а тому дефіцит явно починає маячити на горизонті , от і захищається вже останній рубіж з останніх сил.
Узнаю вас. Взять САМЫЙ ЛУЧШИЙ МЕСЯЦ в году и в наглую умножить его показатели на 12, чтобы получить годовые? Рассмотрите 1-й квартал. Умножте на 4. Уже в апреле снижается кол-во сделок:
1600х80 (сейчас рулит КГС, а у них средняя 2к меньше так чтодо бы взять 70 ) х 4=512 тыс. кв.м. в год. Вот то количество, которое будет продано на первичке за 2010-й год.
Это максимум. Построят больше - цена вниз уйдет еще быстрее.
budivelnik написав:Але 1100 угод на первинному ринку показує те що в місяць продано приблизно 1100 х 80 кв м = 88000 кв м , що в річному еквіваленті 88 000 х 12 місяців =1 ,056 млн кв м - не факт що в 2010 стільки збудується , а тому дефіцит явно починає маячити на горизонті , от і захищається вже останній рубіж з останніх сил.
Узнаю вас. Взять САМЫЙ ЛУЧШИЙ МЕСЯЦ в году и в наглую умножить его показатели на 12, чтобы получить годовые? Рассмотрите 1-й квартал. Умножте на 4. Уже в апреле снижается кол-во сделок: 1600х80 (сейчас рулит КГС, а у них средняя 2к меньше так чтодо бы взять 70 ) х 4=512 тыс. кв.м. в год. Вот то количество, которое будет продано на первичке за 2010-й год. Это максимум. Построят больше - цена вниз уйдет еще быстрее.
Зачем Вы на будивельныка тратите время? Он и сам прекрасно знает, что цены упадут. Просто у него здесь другие цели.
Коли наступає криза - то кожен слідуючий місяць гірший від попереднього , коли криза відступає - кожен наступний - кращий від попереднього , тому який з місяців буде найкращим в 2010 році ми будемо знати вже в 2011 , мій прогноз - вересень -листопад .
сейчас рулит КГС, а у них средняя 2к меньше так чтодо бы взять 70
2007-2008 роки , середня величина збудованої квартири - 86 кв м , зараз нового не закладали, тому середній розмір квартири - 90 кв м .
Я предсказывал колебания цен весной как вверх, так и вниз.
А давайте не будемо спішити . Коли цілий рік Один графік мегаквартал показував ріст на 0,8 % в місяць , а другий домік - падіння 0,8% в місяць , я ж не вискакував на лижах кожні дві хвилини , а терпляче чекав поки два графіки покажуть ріст одночасно . Я свого дочекався , потерпіть тепер і Ви . Як тільки два графіки покажуть падінн так і вискакуйте .А поки що тепіння шановний , терпіння .
Не забывайте, что это я спокойно и терпеливо наблюдаю за падением цен . Так что терпения могу и вам занять Мы уже много раз обсуждали методику Мегаквартала - поставили точку в этом вопросе - не вижу смысла возвращаться к этому.
А вот тренд по домику - УЖЕ отрицательный. Был рост +0.1 - за прошедшую неделю - 0.
И доходность от депо -0.4. Это не % - это разница и традиционно в валюте.
Все кто сейчас в гривнедепо получают доход от него в 3 раза выше чем от аренды. Правда дергатни больше, но сидячей-информационной.
Я ж на Вас свій час трачу , потратьте і Ви на мене трошки свого
Он и сам прекрасно знает, что цены упадут. Просто у него здесь другие цели.
Я впевнений що вони виростуть і цю впевненість демострую вже рік і стараюсь підтвердити свої вислови цифрами . Поки що мої цифри відповідають дійсності , а авантюрні заявки більшості - так і залишаються емоціями , без підтвердженн.
Мы уже много раз обсуждали методику Мегаквартала - поставили точку в этом вопросе - не вижу смысла возвращаться к этому.
и можете мати будь яку думку про методи і так далі , але просте порівняння двох графіків покаже що вони індентичні вже на протязі 7 років Графік доміка я просто переніс вручну , бо не хотів заморочуватись з різними графічними редакторами
Коли наступає криза - то кожен слідуючий місяць гірший від попереднього , коли криза відступає - кожен наступний - кращий від попереднього , тому який з місяців буде найкращим в 2010 році ми будемо знати вже в 2011 , мій прогноз - вересень -листопад .
сейчас рулит КГС, а у них средняя 2к меньше так чтодо бы взять 70
2007-2008 роки , середня величина збудованої квартири - 86 кв м , зараз нового не закладали, тому середній розмір квартири - 90 кв м .
Как это не закладывали новое жилье? Сейчас на первичке продается практически только КГС. Но у него 2к. 68-85 кв.м. Так что в среднем будет менее 80 кв.м.
Но в расчетах я считал 80 (проверьте) собственно как и вы.
Из области прогнозов
-http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=627780#627780
2 Будивельник
Я никого не посылаю вжо, ни Вас, ни других посетителей, но Ваше демагогические манипулирования свалкой цифр посылает вжо всех тех, у кого нет 60-180К зелени в год. на сег день
но Ваше демагогические манипулирования свалкой цифр посылает вжо всех тех
Давайте так
1 Якщо у Вас навіть виникла думка що я когось кудись посилаю - то не приписуйте її мені
2 Я Вам чітко показав , що моя діяльність направлена на те , щоб заробляючи 1500 доларів в місяць у Львові , сімя відкладаючи всього 25 % від доходів на протязі до 15 років , змогла купити у мене повноцінну трьохкімнатну квартиру .
3 Так як на мою думку у кожного вже є 10-15 кв м , то з урахуванням цього термін накопичення можна скоротити наполовину .
4 На мою думку кожен мешканець України , за власним бажанням зможе купити 5-10 кв м на протязі свого життя ( це та величина , яка забезпечена реальним виробництвом кв м ) , більше можна хотіти , але для цього або хтось повинен відмовитись від свого права на покупку метрів , або ми повинні будувати більше . Інших варіантів не має .